-

Behandeling Immuun TrombocytoPenie zonder medicijn

ITP-Idiopathische-Trombocytopenische-PurpuraKim, 13 jaar had al 3 jaar last van Immuun TrombocytoPenie. Na NAET-behandeling zijn haar bloedplaatjes weer normaal: 177, dus zij kan weer sporten.Symptomen : Immuun TrombocytoPenie (voorheen ITP, Idiopathische Trombocytopenische Purpura)
Behandeld op : x
Therapeut : Allergie en acupunctuurkliniek Shenmen - Jeanine Hofs
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Immuun TrombocytoPenie
Voorheen: ITP: Idiopathische Trombocytopenische Purpura

Immuun TrombocytoPenie is een autoimmuunziekte waarbij het lichaam de bloedplaatjes (trombocyten) te snel af.breekt. Hierdoor zijn er te weinig bloedplaatjes en kan het bloed minder goed stollen. Wondjes gaan dus niet goed dicht, er kunnen snel bloedingen onder de huid ontstaan (blauwe plekjes) en ook in de organen. Normaal zitten er 150 en 450 miljard bloedplaatjes in een liter bloed.

Mijn naam is Kim. Ik ben 13 jaar en ik heb ITP*
Ik heb dat al 3 jaar. Toen het bij mij ontdekt was waren mijn bloedplaatjes 5 en ze horen 150-200 te zijn. Zelfs alleen naar de wc gaan was eigenlijk al gevaarlijk voor mij. Ik heb toen medicijnen gekregen en toen zijn ze héél langzaam naar 30 gegaan.

Ik ben bij Jeanine terecht gekomen via mijn moeder want Jeanine had alles over ITP uitgezocht en gezien dat er meer mensen goed behandeld waren met NAET die ook ITP hebben. Ik vind de behandelingen niet erg. Alleen in het begin mocht ik bepaalde voedingsstoffen 25 uur niet aanraken of eten! Dat was wel wat lastig! Maar heel vaak stond er bij de dingen die je dan wel mocht friet bij.

De laatste keer dat ik ging bloedprikken waren mijn bloedplaatjes 63 dus het gaat goed vooruit (verdubbeld in ruim 2 maanden). Ik hoop dat als ik de volgende keer naar de kinderarts moet, ze nog meer gestegen zijn zodat ik alles (en daar bedoel ik mee sporten) weer mag.

Update januari 2011: Even voor jou informatie de laatste keer dat ons Kim bloed heeft laten prikken waren de waardes 177, dit is nu 3 weken geleden.

17-07-2011: ik ben in contact met Kim's moeder. Binnenkort wordt aanvullende info verwacht.