-

Moe, hoofdpijn, hongergevoel, benauwdheid, allergie voor huisstofmijt, katten... opgelost!

Luchtwegen vormden altijd al Tjeu zijn zwakke punt. Bronchitis als kind, bij tijd en wijle hooikoorts... maar opeens werd hij nog veel benauwder en zwakker dan anders. Tot hij werd behandeld tegen zijn allergieën met NAET.Symptomen : moeheid, hoofdpijn, hongergevoel, benauwdheid, allergie voor huisstofmijt, katten
Behandeld op : eimix, vitamine C mix, citrusvruchten, B vitaminen, graanmix, virusmix, Noten, dierlijk haar en – huidschilfers
Therapeut : Geertje Braakman van de Praktijk voor Integrale Therapie te Bergen op Zoom
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Aantal behandelingen: 8


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Mijn leeftijd is 38 jaar. Ik had last van mijn luchtwegen. Veel benauwdheid, vooral als ik ging liggen/slapen. Gevolg: slecht slapen, erg moe. Via internet kwam ik bij Geertje Braakman terecht. Na een 8-tal  behandelingen voelde ik me goed en dat is nu, 1,5 jaar later, nog steeds zo.

Last van mijn luchtwegen had ik vooral als klein kind (Bronchitus), later kwam daar hooikoorts bij. De Bronchitus is grotendeels vanzelf overgegaan, al bleef ik gevoelig op mijn luchtwegen. De hooikoorts was er het ene jaar wel, het andere niet, soms erg, soms licht. Geen pijl op te trekken. Aangezien de huisarts er niet zoveel mee kon, heb ik het meeste homeopathisch opgelost.

Tot 1,5 jaar geleden. Niets hielp meer en ik voelde me heel erg benauwd en steeds vermoeider en zwakker worden. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan op internet. Behalve mijn luchtwegen, ben ik eigenlijk helemaal doorgelicht. Ik was er nu toch mee bezig, dus dat kwam me eigenlijk wel goed uit. Alle allergiemogelijkheden zijn doorgenomen: grassen, pollen, haren, stof, mijten, vitaminen, eiwitten, alles. Daarbij ging het niet alleen om de allergie zelf, maar ook om de patronen in je leven en de achtergronden: je angsten, je doelen, sterke punten, zwakke punten.

Ziekte is voor mij het onvermogen van de geest zich uit te drukken in de stof. Ben je ziek? Wat zit je dan dwars? Het was erg verhelderend en ik werd er een stuk bewuster van: wat wil ik (niet)?

Het meest bijzondere vond ik dat mijn allergie verdween en ik weer lekker kon slapen. En dat met een behandelmethode die geen medicijnen vraagt en comfortabel is! Het enige lastige was dat ik gedurende 24 uur niet met bepaalde stoffen (die waarvoor ik was behandeld) in aanraking mocht komen. Dat vraagt wat geregel, zeker als je 24 uur niet in contact met huisdieren mag komen. Maar goed, het hielp wel... dus hoeveel moeite kan het zijn?

Tjeu (nickname), man 38 jaar