-

Oogklachten opgelost: jeuk, pijn, irritatie (branderig gevoel) in de ooghoeken

Geertje-Braakman-De-Bergen-op-Zoomse-Bode-ssOogklachten: Didi had er al 60 jaar last van. Didi had last van jeuk, pijn, irritatie (branderig gevoel) in de ooghoeken en werd vaak wakker ’s nachts. Neusspray van de kno-arts hielp niet, NAET en TAT wel: ze is er nu vanaf!Symptomen : Oogklachten: jeuk, pijn, irritatie (branderig gevoel) in de ooghoeken, werd vaak wakker ’s nachts
Behandeld op : eimix, Calcium mix, suiker en zoetstoffen, pollen, grassen, cafeïnemix, foundation, nachtschaden (met name paprika, tomaat)
Therapeut : Geertje Braakman van de Praktijk voor Integrale Therapie, Bergen op Zoom
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: Nasacort: neusspray van KNO arts Aantal behandelingen: 13


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klachten sinds ongeveer 4 jaar, gedurende het gehele jaar

Bij deze wil ik even een mijn verhaal kwijt over de NAET therapie ,

Ik had nog nooit van NAET gehoord. Maar toen las ik er iets over in "De Bergen op Zoomse Bode", een streekkrantje en dacht: dat is iets voor mij! Ik was al zo vaak naar de dokter geweest voor allergie aan mijn ogen. Niets hielp. Ik ben zelfs naar de kno arts geweest, werd weggestuurd met neusspray. Dat was het. Hielp ook niet eens.

Geertje-Braakman-De-Bergen-op-Zoomse-Bode

Maar nu ik heel wat behandelingen bij Geertje heb gehad ben ik er zo goed als van af. Ik weet nu wat ik wel en niet kan gebruiken, geweldig  wat een genot dat mijn ogen en het gebied rondom mijn ogen weer goed zijn.

Geertje hartelijk bedankt en mocht het weer nodig zijn en ook voor andere laat ik het je weten.

Didi, 64 jaar  (nickname: niet haar echte naam)

 

Nawoord van Geertje Braakman:

Didi's probleem blijft een beetje het eten van paprika. Hier heeft ze nog een klein beetje last van. Ik heb paprika een aantal keren behandeld, maar dit bleef een probleem. We stonden nu voor een afweging: doorgaan tot het gaatje, of deze rest-allergie accepteren. Zij vond zelf dat de klachten nu voldoende onder controle waren en was al heel gelukkig met het resultaat tot nu toe. In overleg hebben we besloten om het even zo te laten. Zij eet weinig paprika en houdt hier gewoon rekening mee.