-

Nierstenen, Diclofinac en Morfine nu overbodig

allergie-franse-kaas-en-rode-wijnFrequente niersteen-aanvallen met heftige pijn, Diclofenac hielp niet meer, Mariëlle moest aan de morfine. De specialisten vonden geen duidelijke oorzaak maar vermoedden allergie voor 'iets???'. Franse kaas, rode wijn en stress bleken de oorzaak te zijn.Symptomen : Fysiek: niersteen-aanvallen
Behandeld op : een combinatie van producten: Franse kaas, rode wijn en stress!
Therapeut : Gineke van Dam, Alphen aan de Rijn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: diclofenac, morfine

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinds ongeveer 10 jaar heb ik af en toe last van nierstenen. Meestal kreeg ik om de 1,5 a 2 jaar een aanval. Deze aanvallen zijn erg heftig en heel erg pijnlijk. Zodra ik een aanval kreeg, gebruikte ik het medicijn Diclofenac. Dit medicijn werkt goed tegen nierstenen.

Op een gegeven moment kreeg ik steeds vaker niersteenaanvallen. Althans dat dacht ik. Ik had exact dezelfde pijn, alleen was het veel frequenter (slechts een paar maanden ertussen) en de medicijnen werkten niet meer. Aanvullende medicijnen van de huisarts mochten niet baten en ziekenhuis opnames waren een feit. De pijn daar werd bestreden door morfine, het enige middel dat werkte tegen de pijn. Alle onderzoeken ten spijt, ze konden niets vinden, alleen dat er sporen waren terug te vinden die duidden op een allergische reactie. Maar wat, dat werd niet vastgesteld. Ik werd naar huis gestuurd en moest er maar mee leren leven…

Via vrienden hoorde ik van NAET. Ik maakte een afspraak met Gineke van Dam, mijn NAET therapeute. Zij stelde vast dat ik allergisch was voor de combinatie: Franse kaas, rode wijn en veel stress. Het bijzondere was dat zij mij helemaal niet kende en niet wist hoe ik in elkaar zit en wat mijn eetgewoonten zijn. Franse kaas at ik niet veel, maar inderdaad, die 2 keren wel. En de rode wijn en stress, het klopte allemaal.

Het voordeel van NAET vond ik, dat niet alleen mijn concrete allergieën werden aangepakt, maar mijn hele lichaam werd doorgemeten. Alle zaken waar ik een tekort, overschot of disbalans van had, werden opgeruimd. Niet alleen fysieke ongemakken, maar ook op het emotionele vlak.

Na een aantal behandelingen begon ik me steeds beter te voelen. Ik werd steeds vrolijker, want ook emotioneel kwam ik steeds beter in balans. Mijn hele leven heb ik een bleek gezicht en witte nagels gehad. Sinds de NAET behandelingen heb ik kleur in mijn gezicht en zijn mijn nagels roze en hard. Gezond dus!

Op een gegeven moment gaf Gineke aan dat ik weer Franse kaas met rode wijn mocht consumeren. Ik durfde het niet meteen aan, want de gevolgen waren nogal heftig. Maar na verloop van tijd heb ik het toch geprobeerd. Er gebeurde niets… Ik was van mijn allergie af!

Nu, een aantal jaren later, heb ik geen nieuwe allergische aanvallen gehad. Gineke had aangegeven, dat door het in balans brengen van het lichaam, de frequentie van nierstenen hoogstwaarschijnlijk zou afnemen. En dat is ook zo. Ik ben al ruim 3 jaar “niersteen vrij”!

Marielle