-

Moe huiduitslag buikpijn menstruatieklachten medicijn-allergieën... genezen!

ziek-moeVaak moe, huiduitslag, buikpijn, hevige menstruatieklachten, pijn in mijn lijf, overgevoeligheidsklachten, slechte stoelgang, veel voedsel-allergieën waaronder gluten en veel medicijn-allergieën. Zowel via de reguliere weg als via alternatieve geneeswijzen probeerde ik oplossingen te vinden. Intussen kreeg ik steeds meer klachten en overgevoeligheden… Moest ik met mijn klachten leren leven? Via een kennis ontdekte ik NAET! NAET heeft ervoor gezorgd dat al mijn klachten verdwenen zijn!Symptomen : Vaak moe, huiduitslag, buikpijn, hevige menstruatieklachten, pijn in mijn lijf, overgevoeligheidsklachten, slechte stoelgang, veel voedsel-allergieën waaronder gluten en veel medicijn-allergieën
Behandeld op : BBF, calcium, vitamine D, vitamine C, groenten, fruit en bosbessen, sojaboon, aardbei, banaan en paprika, vitamine B, banaan, suiker, huid 14 advanced, fructose, glucose en maissuiker, granen met mais, gluten, backing soda, zetmeel, whiten-all, gistmix met L-histadine, insuline, L-Tryptophaan, L-Thyrosine, L-Glumatic acid, maagzuur, base, zout, hormonen, progesteron, combinatie progesteron en oestrogeen, baarmoederslijmvlies, mineralen, specerijen, prostaglandine, voedsel-additieven, hitte, huid, Smoke mix (tabak, tabaksrook)
Therapeut : SCHOORL: Praktijk voor Allergie behandeling, Lilian Houtenbos
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: ?  Aantal behandelingen: ±26
Voorheen bezochte specialisten: internist, maag-lever-darmarts, allergoloog, flebologisch centrum
Conclusies van reguliere artsen:
allergie voor gember, perubalsem, anti-conceptiepil, dagcreme
Voorschriften van reguliere artsen: stoppen met bovenstaande! Verder nexium40 (esomeprazol) (maar ook daar kreeg ik weer een allergische reactie op...)


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is Flebologie

De flebologie is het deelgebied binnen de dermatologie dat betrekking heeft op de diagnostiek en behandeling van aderen (voornamelijk in de benen) die niet goed functioneren. De flebologie houdt zich eveneens bezig met behandeling van huidziekten als gevolg van het slechte functioneren van aderen.

Hierbij kunt u denken aan de volgende aandoeningen;

Herkent u al deze klachten? Vaak moe, huiduitslag, buikpijn, hevige menstruatieklachten, pijn in mijn lijf, overgevoeligheidsklachten, slechte stoelgang, veel voedsel-allergieën waaronder gluten en veel medicijn-allergieën. Mijn lichamelijke klachten heb ik de afgelopen jaren zowel via de reguliere als via de alternatieve geneeswijze geprobeerd te verminderen/ voorkomen. Maar de rij met klachten en overgevoeligheden werd eigenlijk steeds langer… Moest ik mijn gevoeligheden en klachten accepteren en mee leren leven?

Op mijn 29ste ontdekte ik via een kennis NAET! Dit heeft mijn lichaam weer in balans gebracht en ervoor gezorgd dat al mijn klachten verdwenen zijn!

In het begin ging ik heen met de gedachten ‘baat het niet, dan schaadt het ook niet’. Ik dacht dat deze behandelingen voor mij nooit aan zou slaan. Ik had zoveel klachten en overgevoeligheden. Gaandeweg de behandelingen merkte ik dat ik bepaalde voedingsmiddelen weer kon eten, zonder er last van te krijgen! Wat was dat fijn. Het vertrouwen en de intentie groeiden en ik ging er helemaal voor. Mijn hoop was nu dat ik alles weer zou kunnen eten. Dit is uitgekomen, ik kan ook echt alles, waaronder gluten weer eten. Natuurlijk moet ik met bepaalde combinaties nog wel uitkijken en ook goed bekijken of het functioneel wel een goede keus voor het lichaam is (bijv. geen fruit bij andere voeding eten).

Wat ik in mijn stoutste dromen niet had durven hopen was dat mijn menstruatieklachten (hevige buikpijn, misselijk, braken en bijna buitenwesten raken van de pijn) zouden verminderen. Zelfs mijn menstruatie is na de behandelingen van de hormonen en organen enorm verbeterd. Mijn menstruatie verloopt nu op een hele rustige en natuurlijke manier. Ik heb nog wel buikpijn, maar hiermee kan ik gewoon werken en mijn dagelijkse activiteiten blijven doen.

Lilian, bedankt! NAET heeft mij echt enorm geholpen en ik hoop dat meer mensen NAET gaan ontdekken.

Desiree.

Allergie-weg.nl: het reguliere circuit concludeerde dat Desiree allergisch was voor gember, perubalsem, anti-conceptiepil en dagcreme. In het rijtje stoffen waarop Desiree door Lilian Houtenbosch is behandeld, komen deze stoffen niet terug. Ogenschijnlijk zijn de reguliere en de alternatieve bevindingen in strijd met elkaar.
Maar... uit welke componenten zijn gember, perubalsem, anti-conceptiepil en dagcreme opgebouwd? Je kunt allergisch reageren op bijvoorbeeld Perubalsem, terwijl je slechts allergisch bent voor één of meerdere componenten uit Perubalsem! Los de allergieën voor deze componenten op en de allergie voor Perubalsem verdwijnt. Nu heb ik geen idee uit welke componenten Perubalsem en die andere door regulier geconstateerde allergenen bestaan. Maar ik durf te wedden dat de componenten die de allergische reacties veroorzaakten, genoemd worden in het rijtje 'Behandeld op'!

Reactie van Desiree: klopt, ik het wel met je eens. In de pil zitten bijv. kleurstofjes en toevoegingen (bv. mais!) die behandeld zijn! Ook in de perubalsem zitten stoffen die inderdaad behandeld zijn. De gember is een stof op zichzelf, deze heeft Lilian ook behandeld, in de groep waar hij bij hoort...vraag me niet welke groep, dat weet lilian beter ;)... specerijen
Dat regulier en alternatief ogenschijnlijk met elkaar in strijd zijn, zo heb ik het zelf nooit ervaren. Regulier vond allergieen bij mij, Lillian heeft ALLE stoffen waar je allergisch voor kunt zijn gemeten en de stoffen die niet in balans waren 'gereset'.