-

Toon, buikpijn, hoofdpijn, voedselallergieën

Geschreven door Corine Coppes-Bon

krokodil-knuffelBuikpijn en hoofdpijn hielden onze Toon 8 uit zijn slaap. hij bleek allergisch te zijn voor melk, pinda's en suiker. Dankzij acupunctuur en NAET slaapt hij nu weer als een roosje.

Symptomen : Buikpijn, hoofdpijnklachten, inslaapproblemen door buikpijn voedselallergieën
Behandeld op : melk, pinda's, suiker
Therapeut : Acupuntuur-Tilburg, Naomi Welkens
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, acupunctuur, massage, warmte, cupping, guasha
Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buikpijn, hoofdpijn, voedselallergieën

Onze zoon Toon van 8 jaar klaagde al vrij lang over vage buik- en hoofdpijnklachten in de avond (meestal rond een uur of 9). Van half januari tot half maart (2009) is Toon onder behandeling geweest.

In het begin moesten wij precies bijhouden wat hij at. Naar aanleiding daarvan adviseerde Naomi een tijd geen melk, yoghurt, pindakaas, suiker, muisjes en hagelslag te eten.

In totaal is Toon zes keer langs geweest. Hij is op verschillende manieren behandeld (o.a. acupunctuur, massage, warmte, cupping, guasha). Toon wilde graag van zijn klachten af en was niet bang voor acupunctuur. Vandaar dat Naomi bij hem wel acupunctuurnaalden heeft toegepast, hoewel ze dat bij kinderen meestal niet doet.

Toon vond de behandelingen niet vervelend. Na ongeveer 3 weken namen de klachten af en tot nog toe heeft hij helemaal geen last meer gehad!

Moeder van Toon, (november 2012)