-

48 behandelingen tegen chronische verkoudheid succesvol

Chronische verkoudheid luidde de diagnose van het ziekenhuis, maar een oorzaak werd niet gevonden. Gevoelige slijmvliezen, de hele dag een loopneus en het gevoel van hooikoorts te hebben. Bij het minste en geringste niesbuien en snotteren. Medicijnen hielpen tegen de verkoudheid, maar ik raakte mijn reukvermogen kwijt. Dankzij inge Hagemans kan ik weer ruiken.

 

Symptomen : chronische verkoudheid, continu loopneus, niesbuien en snotteren, reukverlies
Behandeld op : ???
Therapeut : Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: ??? Aantal behandelingen: 48


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al zolang ik weet ben ik altijd verkouden geweest. Ik ben inmiddels 33 jaar oud en zo’n 10 jaar geleden werd er in het ziekenhuis dan ook een chronische verkoudheid geconstateerd. Al kreeg ik toen meer het gevoel dat ze niet konden achterhalen waarom ik dan wel verkouden was, want alle testen wezen niets uit. Wel kreeg ik medicijnen voor de verkoudheid en deze hielpen erg goed, ik was niet meer verkouden.

En als ik het over verkouden heb, dan heb ik het over een loopneus vanaf opstaan tot en met slapen gaan. Dag in dag uit het gevoel van hooikoorts te hebben. Mijn slijmvliezen waren zo gevoelig dat de minste verandering in mijn omgeving garant stond voor niesbuien en snotteren.
Geen ernstige aandoening gelukkig, maar in het dagelijks leven gewoon erg vervelend, dat vond ik met name voor mijn omgeving. Moet je je voorstellen onder een schoolles was ik degene die per les soms wel 30 keer moest niezen.... Of onder een gezellig etentje, om de paar minuten weer de zakdoeken op tafel en maar snuiten. Nee niet gezellig.

Daarom waren de medicijnen ook een uitkomst, want ik was nagenoeg van al mijn problemen af. Maar..... Na een tijd begon ik mijn reuk te verliezen. Eerst een beetje en later helemaal. Hier kon ik mee leven, al was het wel jammer. Ik begon het pas echt te missen toen ik zwanger was, want ik zou niet de geur van mijn pasgeborene kunnen ruiken. Vreselijk voor een aanstaande moeder.

Vandaar mijn zoektocht naar een weg buiten de medische wereld om. Na een paar minuten googlen was ik uitgekomen bij Inge Hagemans, in Apeldoorn (waar ik ook woon) ook nog eens dus lekker dichtbij.
Na zo’n 48 behandelingen kan ik nu zeggen dat ik weer volledig kan ruiken! Af en toe hadden Inge en ik al een doorbraak en kwam mijn geur voor soms een paar minuten terug. Dit hield mij op de been om vol te houden. En wat ben ik blij dat ik volgehouden heb. En wat ben ik Inge ontzettend dankbaar.

Inge is een vakvrouw die zich voor haar patienten met hart en ziel inzet om zoveel mogelijk mensen te helpen/genezen waar mogelijk.

Lieve Inge, je bent een kanjer!

Marlon Haandrikman
Apeldoorn

Update:

13 maart 2011 kleine terugval...
16-07-2011: Nee het gaat helaas nog niet beter! Kan niet wachten tot Inge weer terug is van vakantie.
Even nog geen goede ‘story’ voor  mij.

28-08-2011: ik ben weer bij Inge geweest en 'yes', mijn verkoudheid is weer over!