-

Anafylactische shock door etherische olieën, geurkaarsen en geurbranders

nagellak-anafylactische-shockIk werd na 6 uur achter elkaar werken in mijn Beauty Salon steeds zieker. Dat werd steeds erger. Op den duur kon ik moeite zelf in bed kon komen, ging ik over me hele lichaam trillen, erg koud hebben, blauwe lippen, ademhalingsmoeilijkheden en pijn op de borst. Anafylactische shock dus! Ik bleek allergisch te zijn voor etherische olieën en nagellak.Symptomen : ziek worden, moeite met zelf in bed komen, anafylactische shock: over me hele lichaam trillen, erg koud hebben, blauwe lippen, ademhalings-problemen en pijn op de borst na gebruik van nagellak of etherische olieën
Behandeld op : Uit de basis stoffen: BBF, eiwitten kip en veren, calcium + melk, Vitamine C, Vitamine B, Suiker, Vitamine A+ schaaldieren + vis, ijzer, mineralen
Verder: proteïnepoeder, etherische oliën !!!, kleurstoffen, dopamine, tyrosine + BBF + acid + emotie rusteloosheid, Izotol + emotie discomfort
Therapeut : Elewa, Praktijk voor toegepaste Kinesiologie, Ewa Lewandowska te Raalte
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 15 keer

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In januari 2009 openende ik als visagiste en manicure mijn vernieuwde Beauty Salon. Al snel ging het met mij minder goed. Als ik ongeveer 6 uur achter elkaar had gewerkt, voelde ik me ziek worden. Dat ziek worden werd elke week een stukje erger. Op het laatste betekende dit voor mij dat ik nog met moeite zelf in bed kon komen, over me hele lichaam trillen, erg koud hebben, blauwe lippen, ademhalingsmoeilijkheden en pijn op de borst. Na een opruimdag van mijn vernieuwde beauty salon werd ik helemaal ziek en kreeg anafylactische shock na gebruikt van het nagellak en etherische oliën.

In het ziekenhuis werden er longfoto's en een hartfilmpje gemaakt. Niets te vinden! "Bent u niet ergens allergisch voor " werd me daar gevraagd. "Nee", was mij antwoord, "ik ben nergens allergisch voor". Toch ging ik er over nadenken. Is het soms de nieuwe verf, het plafond of zit er iets in de vloer?

Ik ging naar Ewa om te vragen of dat ze iets voor me kon betekenen. Een klant van me was ook met NAET-therapie bezig en had me daar al diverse verhalen over verteld. Op het moment dat ik naar haar toe ging had ik geen klachten. Ik vond het een beetje vreemd om zo gezond als een vis naar haar toe te gaan. Ik was nog geen 10 minuten in haar praktijk en ik begon de eerste symtomen weer te voelen. Ewa reageerde direct en verwijderde haar geurbrandertje. Wat bleek: ik was allergisch voor etherische olieën. En dergelijke geuren had ik dus ook in mijn vernieuwde praktijk!

Na een aantal behandelingen begon ik al weer voorzichtig de etherisch oliën gebruiken, even als de nagellak en dergelijke producten. Nu werk ik weer elke dag met deze producten in mijn beauty salon en heb ik helemaal geen last van. Alle bovengenoemde symptomen zijn verdwenen..

Waar ik nog wel last van heb, is van rusteloze benen (restless legs). Dat werd even minder, maar is helaas toch weer teruggekomen. Daarvoor zoekt Ewa nu voor me naar een oplossing. 

Dankzij deze therapie kan ik weer gewoon mijn werk doen.

Yvon (nickname), 44 jaar