-

Astmatische bronchitis bijna weg, Ventolin bijna overbodig

Maarten astmatische bronchitis is dankzij NAET, acupunctuur en bioresonantie bijna weg en zijn ventolin nagenoeg overbodig.Symptomen : astmatische bronchitis, druk, last van irritatie van de ogen, schimmel op het gehemelte
Behandeld op : huisstofmijt, dieren, pollen, gras, koemelk, fruit, chocolade, suiker
Therapeut : Kitty Karsten, Praktijk voor acupunctuur, Chinese kruiden, Bioresonantie en NAET, Tuitjenhorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, acupunctuur en bioresonantie
Voorheen gebruikte medicijnen: flixotide en ventolin


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn zoon had astmatische bronchitis, hij is vaak erg benauwd geweest, vooral ook met spannende tijden zoals St. Maarten en Sinterklaas (suiker) was hij altijd ziek. Ik zag het aan zijn ogen en hij werd steeds drukker, terwijl hij dat normaal niet echt is. Hij had last met de R in de maand, maar ook in de pollentijd (kleine spleetogen).

Hij is zo benauwd geweest, dat hij in een zuurstof-tent in het ziekenhuis heeft gelegen. Daarna medicijnen gekregen, flixotide en ventolin.

Zijn bloed is onderzocht op allergieën, daar kwam uit dat hij echt allergisch was voor zo’n beetje alles. Zelfs appels (jeuk in zijn keel) en steenvruchten. Hij kreeg een zeer gehemelte van de pufjes, een soort schimmel. Het stond mij tegen die medicijnen te gebruiken. Allergieën komen in onze familie aan beide kanten voor. Gevoelsmatig wilde ik verder zoeken.

Ik heb een afspraak bij Kitty gemaakt, mede omdat ik zelf goede ervaringen had met acupunctuur. Ze heeft hem behandeld met NAET en Bioresonantie. Vorig jaar begonnen en om de twee weken geweest, later zaten er meerdere weken tussen.

De pufjes waren bijna niet meer nodig! Ieder keer is er een andere allergie behandeld. Hij mocht dan 25 uur niet met de desbetreffende stof in aanraking komen. Hij heeft een tijd geen chocola gemogen, minderen met suiker en producten vermeden die histamine opwekken. Dat spanning er ook mee te maken had werd meteen ook aangepakt!

Acupunctuur, Bioresonantie en NAET hebben ervoor gezorgd dat mijn zoon weer fit en blij in het leven staat! Hij mist niets meer op school en hij gebruikt nagenoeg geen ventolin meer. Kortom hij zit lekker in zijn vel. Als ik nu terug kijk, was het zo de moeite waard!

Charlene, moeder van Maarten