-

Alcohol-allergie-leidt tot heftige hoofdpijn

wijn-kaas-alcoholallergieHoofdpijn door alcohol-allergie, twee glazen wijn was al teveel voor Giselle, dan kon ze dagenlang flink hoofdpijn hebben. Daarnaast waren er de nodige voedselallergieën, gevolg: obstipatie, maagklachten (zuurbranden, bijv. na het eten van ketjap,  komkommer of meloen), vermoeidheid, het vasthouden van vocht.Symptomen : regelmatig terugkerende zware hoofdpijnen, vaak wakker worden ’s nachts, obstipatie, maagklachten (zuurbranden, bijv. na het eten van ketjap,  komkommer of meloen), vermoeidheid, het vasthouden van vocht
Behandeld op : BBF, ei/kip/eiwitten, calcium, kaas, sinaasappel, komkommer, meloen, vitamine B, suiker, IJzer, Whiten all, Gist, (maag)zuur, base, base/maagzuur, noten, alcohol, sulfiet, soja, voedings-kleurstoffen voedings-additieven, ketjap en E412, E211, E202,  MSG, Amalgaan detoxificeren, E340, E329 en E339, HCL sinaasappel komkommer, meloen en paprika, Citroenzuur E333, Schildklier-depressie
Therapeut : Lilian Houtenbos te Schoorl
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verslag van Giselle

alcohol-allergieGedurende een aantal jaren heb ik last gehad van regelmatig terugkerende zware hoofdpijnen. Het kwam soms zomaar opeens opzetten, hield drie dagen aan en verdween weer. Ik bleef dan nog een dag erg moe. Lastig en vermoeiend, zoiets om de veertien dagen te moeten ervaren.

Later begon ik aan een zwaar gevoel achter mijn rechteroog te herkennen, dat er hoofdpijn aankwam en kon ik de aanval verkorten door dan onmiddellijk preventief pijnstillers te nemen en veel brandnetelthee te drinken (heeft een afvoerende en zuiverende eigenschap). Eén glas wijn bij een feestelijk diner kon ik aan.

Na een tweede glas begon de ellende. Dus dronk ik zelden alcohol. Ik ontdekte bij toeval, dat ik minder hoofdpijn had door geen kaas meer te eten. Voedingsmiddelen met E-stoffen waren voor mij volledig uit den boze. Kortom: ik kon niet meer onbevangen uit eten gaan of mee-eten met vrienden en at thuis zo zuiver mogelijk.

Er waren meer klachten: vaak wakker worden ’s nachts, obstipatie, maagklachten (zuurbranden, bijv. na het eten van ketjap,  komkommer of meloen), vermoeidheid, het vasthouden van vocht.

Lilian heeft me getest. Op  een heleboel dingen reageerde ik met de spiertest zwak.

Ik ben voor heel veel stoffen behandeld en reageerde op vrijwel alles met zware tot zeer zware hoofdpijn en intense vermoeidheid. Voor mij een positief teken: mijn lichaam maakte met al die stoffen korte metten. Het doet dus echt iets met je!

Van lieverlee ging ik beter (door)slapen, verdwenen de klachten, kon ik weer van alles eten (zelfs kaas!) en werd ik veel fitter.

Het allerfijnste is het, dat die hoofdpijn eigenlijk helemaal weg is! Ik functioneer daardoor veel beter en ben niet meer bezorgd erdoor overvallen te worden op belangrijke momenten. Ik doe werk, waarbij ik me goed moet kunnen concentreren en waar ik dus geen hoofdpijnen bij kan gebruiken!

Ik blijf zuiver eten (zonder pakjes en zakjes en E-stoffen), omdat ik ervan overtuigd ben, dat het veel gezonder is. We krijgen er via allerlei basisprodukten helaas toch al een hoop van binnen.  En ik drink regelmatig onbezorgd een glas wijn op Lilian, want dank zij haar behandelingen voel ik me stukken beter!

Giselle