-

Voedselallergieën leidden tot eczeem, rode opgezwollen kapotte bloedende huid

Selma had voedselallergieën: eczeem met als gevolg bebloedde knieholten of rode opgezwollen huid. Selma bleek voor heel veel voedsel-bestanddelen allergisch te zijn. Het was even schrikken toen we een epi-pen mee naar huis kregen.Symptomen : voedselallergieën met als gevolg: bebloede knieholtes, rood worden en opgezwollen huid
Behandeld op : aantal basisstoffen, noten, kleurstoffen, pindakaas +
emoties: angst, verwarming, schuld en liefde
Therapeut : Elewa, Praktijk voor toegepaste Kinesiologie, Ewa Lewandowska te Raalte
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques + Nederlandse Bloesem Remedies (Terra)
Aantal behandelingen: 13


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Ewa,

Het gaat heel erg goed met Selma, ze heeft af en toe nog jeuk, vooral na het eten van snoep met kleurstoffen, maar we eten gewoon weer chocolade hazelnootpasta, walnoten, amandelen en marsepein en dat gaat erg goed. Op school heeft ze het erg naar haar zin en wij hebben het in Wierden ook goed.
Het volgende heb ik geschreven:

Toen mijn dochter anderhalf was vond ik haar na haar middagslaapje in bed met bebloede knieholtes. Dat was het begin van een lange periode zoeken naar de juiste voeding. In het begin dachten we aan een melkallergie en dus lieten we die weg uit de voeding. Dat ging wel goed en er volgde een betere periode.

Op een dag at ze een boterham met pindakaas en onmiddellijk werd ze rood en zwol ze op. We zijn meteen naar het ziekenhuis gereden, waar bleek dat ze een pinda-allergie had. Dat was schrikken vooral omdat ze nu ook een epi-pen kreeg voor thuis. Later volgde ook nog een lichtere reactie op varkensvlees en eentje op gekweekte pangasius-vis. Dat werd dus etiketten lezen. Producten met mogelijke sporen van noten zorgden al voor veel jeuk met als gevolg eczeemplekken.

Vorig jaar zijn we vanuit het westen naar Raalte verhuisd, waar ik in het plaatselijke huis aan huisblaadje een stukje las over NAET-therapie. Ik was meteen enthousiast en heb mevrouw Lewandowska gebeld. Wat volgde waren een aantal sessies, waaruit bleek dat ze bijna overal een allergische reactie op vertoonde. Geduldig behandelde Ewa die één voor één, met uiteindelijk het meest spannende: de pinda-allergie.

Langzaam aan zijn we weer producten gaan toevoegen aan het menu en het gaat nu super met mijn dochter. Ze drinkt melk, eet hazelnootpasta, varkensvlees en vis het is geen probleem meer. Wat een opluchting dat ik niet meer alle etiketten hoef te lezen!!!

Selma heeft ook emotionele behandelingen gehad. Als ondersteuning voor de emotionele behandelingen heeft Selma de Nederlandse Bloesem remedies gekregen (Terra).

En Selma ziet er nu ook veel gezonder uit. Ze is vrolijker geworden en ook veel rustiger. Ik ben heel erg blij dat ik haar de Naet -therapie heb laten volgen.

Ewa, super bedankt voor alles,

Liefs,

Mariska Bertholee