-

Jeanette, pijnlijke stijve en opgezette handen en vingers

Jeannette had veel last van stijve en opgezette handen en vingers. Na enkele behandelingen met acupunctuur, fysiotherapie en NAET tegen streptokokken B is de pijn weg.

 

Symptomen : stijf en opgezette vingers
Behandeld op : streptokokken B
Therapeut : Roy Vogel Vogel-Acupunctuur Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 3


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Roy,

Regelmatig bedenk ik me weer hoe blij ik ben met het feit dat ik geen last meer heb van mijn handen. Zo ook vanochtend en toen heb ik voor mezelf besloten je dat toch eens te laten weten, omdat ik er van overtuigd ben, dat ik dit mede te danken heb aan de acupunctuurbehandeling (al weer ruim anderhalf jaar geleden volgens mij!). Ik had je al eens eerder willen mailen, maar daar kwam maar niet van. Misschien kun jij het je amper meer herinneren, maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds geniet van het feit dat mijn vingers niet meer zo stijf en opgezet aanvoelen.

Het ging na de acupunctuur (in combinatie met fysiotherapie) al stukken beter en helemaal nadat er een bacterie (streptokokken B of zo) bestreden was. Ik had nooit gedacht ooit eens te beginnen aan acupunctuur (dan zou het toch wel heel rampzalig moeten zijn met me), maar nu is het een van de eerste dingen die ik zou overwegen om van bepaalde klachten af te kunnen komen! Had ik nooit verwacht.

Dus: alsnog bedankt!

Hartelijke groet,

Jeanette uit Voorthuizen.