-

Jeuk, opzwelling en pijnlijke gewrichten

Hans had last van van allergische aanvallen. Hij kreeg hiervan een dusdanig jeukend en opgezwollen lichaam, met pijnlijke gewrichten, dat hij een paar dagen niet kon werken. Tijdens de behandeling werd hij en passant verlost van zijn hooikoorts.Symptomen : allergische aanvallen: een jeukend en opgezwollen lichaam, met pijnlijke gewrichten, hooikoorts
Behandeld op : Pesticiden in combinatie met kunstmest
Therapeut : Joan Berendsen, natuurgeneeskundige praktijk te Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: Zyrtec Aantal behandelingen: 15


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jarenlang heb ik een aantal keren per jaar last gehad van allergische aanvallen die zicht uiten in een jeukend en opgezwollen lichaam, met pijnlijke gewrichten, op een dusdanige wijze dat werken gedurende een paar dagen onmogelijk was.

Op reguliere wijze is het nooit gelukt om achter de oorzaak te komen. Zyrtec had ik standaard bij me.

Via een collega ben ik in september 2008 doorverwezen naar Joan Berendsen. Zij heeft geholpen met NAET in combinatie met kinesiologie. Ik ben naar haar toe gegaan met de instelling van werkt het niet, dan zien we dan wel weer verder. We hebben 15 sessies gedaan, de laatste in maart 2009. Pesticiden in combinatie met kunstmest bleken de oorzaak te zijn. Ik heb sinds die tijd geen enkele aanval meer gehad. Zelfs de hooikoorts (waarvoor ik niet bij Joan kwam) heeft zich niet meer geopenbaard.

Met vriendelijke groeten,

Hans (42)