-

Hooikoorts, medicijnen hielpen niet, NAET wel

Frans 48, had last van hooikoorts en zijn medicijnen hielpen niet echt. Net zoals u, vond hij Allergie-weg.nl en zocht een therapeut in zijn omgeving op.Symptomen : hooikoorts, altijd verkouden, loopneus, tranende ogen
Behandeld op : o.a. eiwitten ; vitamine C ; suikers ; pollen ; huisstof ; bomen
Therapeut : Peter Vergroesen, Totally Balanced te Weert
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 8


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De laatste 8 jaren had ik erg veel last van hooikoorst. Ik had daar wel medicijnen voor, maar die hielpen niet echt. Bovendien vond ik het niet fijn om iedere dag medicijnen te nemen, dat leek mij niet goed.

Op een goede dag vond ik het welletjes en ben ik gaan zoeken op Ineternet wat je daar tegen kon doen. Na wat googelen kwam ik terecht op de site www.allergie-weg.nl Cool. Daar stonden een aantal therapieën uitgelegd en dat klonk best goed. Toen ben ik gaan zoeken naar een therapeut bij mij in de buurt en dat was Totally Balanced, de praktijk van Peter Vergroesen. Ik heb toen via de site een mailtje gestuurd en hij nam een dag later contact met me op. We hebben meteen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.

Al snel werd mij duidelijk dat dit wel eens kon zijn wat ik nodig had. Hoewel ik wel wat twijfel had over zo’n alternatieve therapie, ben ik er toch aan begonnen. Reeds na een paar basisbehandelingen, zoals Peter dat noemde, voelde ik me al beter en had ik minder last. Nadat alle behandelingen klaar waren, voelde ik me echt beter en leek mijn hooikoorts getemd. Maar aangezien dat eind november was, geen pollen meer in de lucht, wilde ik toch even afwachten tot het voorjaar.

Inmiddels is het mei en heb ik nog steeds nergens last van. Dus voor mij werkt het. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen met hooikoorts!

Groeten,

Frans