-

Paardenallergie, hooikoorts en huiduitlag genezen

Als kind was Jolanda al allergisch voor huisdieren, huisstof, pollen en alle dieren op de boerderij. Bij haar buren, opa en oma met boerderij, kon ze bijna niet komen. Niezen, rode dikke ogen en uitslag op handen, armen en knieholtes en heel benauwd. Tot ze over NAET hoorde…Symptomen : Niezen, rode dikke ogen en uitslag op handen, armen en knieholtes en heel benauwd
Behandeld op : huisdieren, huisstof, pollen, alle dieren op de boerderij
Therapeut : Pamela Veldema, praktijk Inbalanz te Wormer
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 6


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaring met NAET bij allergie voor paarden.

Als kind was ik allergisch voor huisdieren, huisstof, pollen, alle dieren op de boerderij zeg maar. Mijn opa en oma waren onze buren en hadden een boerderij met o.a. paarden. Ik kon daar bijna niet komen. Al helemaal niet als mijn opa uit de stallen kwam. Door mijn paardenallergie kon ik, als hij bij de paarden was geweest, niet eens langs zijn overall lopen die in de bijkeuken hing. Niezen, rode dikke ogen en uitslag op handen, armen en knieholtes en heel benauwd.

Tot ik vorig jaar over NAET hoorde…

Pamela heeft me op van alles getest doormiddel van de spiertest. Er waren ook voedingsmiddelen die ik slecht kon verdragen maar waar ik nooit zelf een allergie achter had gezocht. Deze zijn eerst behandeld voordat de paarden behandeld konden worden. Er moest een bepaalde volgorde gevolgd worden. De behandeling bestond uit het in contact brengen met het allergeen via een glazen buisje in je hand, en dan een massage op je rug. Zodat de blokkade in je meridianen die het allergeen veroorzaakt worden opgeheven. Daarna moest ik de behandelde allergeen 25 uur vermijden.

Ik vond het een heel prettige manier van behandelen door de massage, heerlijk ontspannend eigenlijk. Pamela heeft me geleerd om mezelf te behandelen zodat ik niet vaak naar de praktijk hoefde. In totaal ben ik er 6 keer geweest.

RESULTAAT: IK RIJD NU PAARD EN KAN ZE ZELFS BORSTELEN!! Nog wel met af en toe een niesbui, maar die neem ik op de koop toe.

Bedankt Pamela!!

Groetjes Jolanda