-

Allergiebehandeling eczeem succesvol

behandeling-eczeem-succesvol-s-atopisch-constitutioneel-eczeem-sRobin was als peuter eigenlijk altijd ziek en benauwd en kreeg een dubbele longontsteking en later constitutioneel eczeem. Foto's laten zijn herstel zien.Symptomen : benauwd, constitutioneel eczeem
Behandeld op : o.a. eten, dieren, stof
Therapeut : Pamela Veldema, praktijk Inbalanz te Wormer
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: antibiotica, inhaleerders, hormoonzalf Aantal behandelingen: ?


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eczeem behandeling van Robin

huiduitslag-nat-eczeem-s
Eczeem op onderarm
eczeem-been-wond-korsten-bloeden-m
Eczeem op onderbeen
atopisch-constitutioneel-eczeem-m
Eczeem op bovenarm

Robin was als peuter eigenlijk altijd ziek en benauwd. Toen hij anderhalf was kreeg hij een dubbele longontsteking. Hij heeft veel medicijnen gehad vooral antibiotica, hij gebruikte 2 soorten inhaleerapparaatjes. Toen hij een jaar of 7 was ging het beter met hem en kon hij stoppen met alle medicijnen. Kort daarna kreeg hij eczeem. Het was zo heftig dat wij hormoonzalf van de dermatoloog gebruikten. Zijn probleem bleef,  zijn huid werd steeds slechter en hij had veel littekens.

Robin had pijn en veel open wonden, hij schaamde zich en wilde niet meer gymen en naar zwemles. Ik had veel gelezen over eczeem en begreep dat de beste weg voor Robin de natuurgenezing was. Via mijn vriendin kwam ik bij Pamela terecht voor Naet. Robin wordt nu al een aantal jaren door Pamela behandeld en het gaat heel goed. Hij is al zeker een jaar eczeemvrij!

constitutioneel-eczeem-gezicht-m
Eczeem op gezicht, vlakbij de slaap

Robin had zware allergie bijvoorbeeld voor eten, dieren, stof, nou eigenlijk alles! Pamela heeft veel groepen bij hem behandeld en zij heeft mij ook bepaalde kleine groepen thuis laten behandelen. In combinatie met bepaalde supplementen ging het steeds beter.

Heel soms kan Robin nu van iets een reactie krijgen b.v. eten of verandering van weer, maar dan corrigeert het lichaam zich weer snel.

De behandeling vergt geduld en tijd, maar dat is het zeker waard!
Carola B.

 

Foto ná allergiebehandeling
d.d.: 4 oktober 2010:

behandeling-eczeem-succesvol-L

 

***