-

Paniekaanvallen, hartkloppingen, hartoverslag en maag-darmklachten... OPGELOST!

Ondanks zijn eigen medische kennis en achtergrond en het vermoeden dat allergieën of intoxicaties een rol speelden, kon Ralph geen uitweg vinden voor zijn gezondheidsproblemen.Symptomen : paniekaanvallen, hartkloppingen, hartoverslag en maag-darmklachten...

Reactieve hypoglycemie, extrasystolen m.n s’nachts. 1 tot 2 keer per week hyperventilatieaanval met angst om dood te gaan, soms brandend maagzuur, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, stijve spieren en nek en rug, moeheid
Behandeld op : calciummix, suikermix, glucagon, vit B-complex, granen/gluten, IC-darmsfincter, koffie/cafeïne, serotonine,  ijzermix, intrinsic factor, kruidenmix2

Lange termijn stress protocol (NEP) van Hugo Tobar, supplement Glucobalance,
Supplementen: B12 zuigtablet, magnesium, in het begin kaliumrijk voedsel en hypoglycemiedieet.
Ook Emotional Freedom Techniques gebruikt, chakrahologram 2e chakra
Therapeut : NIEUW-VENNEP: Jessica van Santen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Chakra-hologrammen en NEP: Neuro-Emotional Pathways van Hugo Tobar, Emotional Freedom Techniques
Aantal behandelingen: 15


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Verslag van mijn ervaring met de behandeling door Jessica van Santen.

Ongeveer een jaar geleden heb ik contact gezocht met Jessica van Santen in verband met diverse lichamelijke klachten waarvan paniekaanvallen, hartkloppingen, hartoverslag en maag-darmklachten  de belangrijkste waren. Ik vermoedde dat er allergieën of intoxicaties een rol speelden en kon geen uitweg vinden, ondanks mijn eigen medische kennis en achtergrond. In het verleden heb ik fysiotherapie, acupunctuur en psychotherapie geprobeerd, maar helaas niet met bevredigend resultaat.

Na het bespreken van een vooraf toegezonden vragenlijst gaf Jessica bij het eerste consult informatie over de behandelmethoden die zij gebruikt en inzicht in wat ik kon verwachten.

Dat Jessica een zeer professionele deskundigheid heeft en blijk geeft van oprechte aandacht werd mij bij het eerste contact al duidelijk. Mijn vertrouwen in haar kennis en de waardering voor de persoonlijke benadering werd in de loop van de behandelingen steeds groter. Zij kijkt met een holistische visie naar de werkelijke persoon achter de klachten die worden geuit. Na de diverse andere reguliere en alternatieve hulpverleners die ik vóór haar heb bezocht voelde ik dat Jessica voor mij de juiste hulpverlener is; iemand die echt bereid is en de kunst verstaat om mij te helpen zélf de problemen op te lossen.

Jessica hielp me met het vinden van een aantal allergieën en met het vinden van inzichten die mij duidelijk verder brachten. Haar holistische benadering, met aandacht voor het lichamelijke en ook het emotionele of geestelijke,  betekende dat er gelijktijdig op verschillende vlakken aan mijn klachten gewerkt kon worden. Soms gebeurden er verrassende dingen tijdens de behandeling. Vaak kwamen inzichten of veranderingen in de loop van de weken na de behandeling in beeld.

Voor mij werd het duidelijk dat er veel werk aan de winkel was om mijn klachten op te lossen. Heel praktisch gezien kon ik werken aan mijn voedingspatroon (met NAET) en leefstijl. Jessica behandelde mij hiervoor (NAET, Chakra-hologrammen en NEP = Neuro-Emotional Pathways van Hugo Tobar) en gaf er praktisch advies over. En er bleek meer aan de hand. Het werd mij meer en meer duidelijk dat het nodig was om ook op emotioneel en psychisch vlak een ontwikkeling door te maken. Inmiddels was het mij helder geworden dat mijn klachten tevens verband hielden met mijn houding ten opzichte van mijn werk, mijn talenten en mindere kanten en de wereld om mij heen. Jessica integreerde haar grote kennis en vaardigheden op dit terrein in de behandelingen en motiveerde mij daarnaast om een deskundige coach op een specifiek vlak te raadplegen.

In de loop van de behandelingen veranderde het klachtenpatroon. Enige tijd ging het erg goed vooruit om daarna weer plots terug te vallen. Al die tijd bleef Jessica toegewijd en gemotiveerd behandelen. Het vertrouwen op herstel bleef overeind en gesteund door Jessica kon ik doorgaan met aan mezelf werken. Het is echt een periode van werk in uitvoering gebleken waarin ik mijn klachten in een ander perspectief ben gaan zien. Namelijk als een fysieke uitnodiging om werkelijk vanuit mijn hart te gaan leven en mijn mogelijkheden in te zetten voor mijzelf en mijn omgeving.

Uiteindelijk verminderden de klachten en ben ik nu vrijwel klachtenvrij. De resterende klachten zie ik als signalen om goed te blijven luisteren naar mijn lichaam en geest.

De inzichten verkregen door de behandelingen van Jessica hebben me veel verder gebracht dan waar ik aanvankelijk naar op zoek was. Dat is een grote meerwaarde van de benadering van Jessica. Ik ben meer mezelf geworden en merk dat de wereld om mij heen er ook anders door geworden is. Dat is wellicht niet altijd eenvoudig voor mijzelf en mijn omgeving (geweest) maar uiteindelijk erg positief en wel zeer de moeite waard!

Ik dank Jessica ten diepste voor haar essentiële bijdrage hieraan.

Cliënten van Jessica van Santen wil ik in de gelegenheid stellen om mijn ervaringen persoonlijk te delen als dat van belang kan zijn in hun herstel of groei. Jessica kan hen desgewenst, geheel vrijblijvend, met mij in contact brengen.

Contactgegevens Jessica van Santen:

Adres : Laan van Berlioz 41, 2151 GN NIEUW-VENNEP
Telefoon : 0252-67 38 33
Email : !-- var prefix = 'mailto:'; var suffix = ''; var attribs = ''; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy3346 = 'eubio' + '@'; addy3346 = addy3346 + 'hotmail' + '.' + 'com?subject=Bericht%20via%20www' + '.' + 'Allergie-weg' + '.' + 'nl:'; var addy_text3346 = 'eubio' + '@' + 'hotmail' + '.' + 'com'; document.write( '' ); document.write( addy_text3346 ); document.write( '' ); // -->Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ralph uit Delft

Maart 2009