-

John had 12 jaar lang last van taaislijm in de keel en verstopte neus

John had al 12 jaar lang last van taaislijm in de keel en verstopte neus en was al een half jaar onder behandeling hiervoor bij de KNO arts, Zijn kleindochter was intussen zeer succesvol in behandeling voor haar huiduitslag bij NAET- en QuantumTouch therapeute Karin Terwey. Hij besloot dit samen met zijn vrouw ook te gaan proberen.Symptomen : taaislijm in mijn keel en verstopte neus
Behandeld op : basis 15, wol, knoflook, maagzuur
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Quantum Touch
Voorheen gebruikte medicijnen: flixionase Behandelingsduur: 7 maanden

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaring met Naet en Quantum Touch

Op een meer dan voortreffelijke manier heeft Karin onze kleindochter in 2009, toen nog een kleine baby, afgeholpen van haar huiduitslag. Dus werd onze nieuwsgierigheid gewekt, omdat je als onbekend zijnde met dit fenomeen denkt “ ja, het zal wel”, “kwakzalverij die zogenaamde alternatieve geneeskunde”. Maar op advies van onze dochter zijn mijn vrouw en ik ook kennis gaan maken met Karin, om te kijken of zij wat kon betekenen voor mijn vrouw die al meer dan 30 lijdt aan de chronische ziekte S.L.E. en voor mij zelf. Voor mij, omdat ik al twee en een half jaar onder behandeling was bij de KNO arts voor taaislijm in mijn keel en verstopte neus, waar ik al twaalf jaar last van had.

Basis 5, Basis 10, Basis 15
 • BBF (Brain-Body-Balancing Formula... o.a. neurotransmitters)
 1. Ei, kip en eiwitten
 2. Calcium
 3. Vit C
 4. Vit B
 5. IJzer
 6. Suiker
 7. Vit A
 8. Mineralen
 9. Zout
 10. Maïs
 11. Granen
 12. Gist
 13. Kunstmatige zoetstoffen
 14. Koffie
 15. Chocolade

Niet alleen was de eerste kennismaking al prettig, ook het verdere contact en de behandelingen zijn op een meer dan prettige wijze verlopeban. Zowel mijn vrouw als ik hebben de eerste 15 basisbehandelingen helemaal doorlopen. Niet alleen mijn vrouw maar ook ik kan nu zeggen dat we na 7 maanden, goed in ons vel zitten.

Mijn vrouw slikt beduidend minder medicijnen en heeft meer energie gekregen, is minder moe en zit gewoon lekker in haar vel. Zo sceptisch als ik in het begin was, zo enthousiast ben ik nu. Bleek ik na 12 jaar problemen met verkoudheid en taai slijm toch allergisch te zijn voor wol. De laatste 7 jaar gebruikte ik ook elke nacht flixionase en Karin gaf mij al de verzekering dat zij mij daar van af  kon helpen. Niet alleen ben ik nu bevrijd van die ellendige taaie slijm in de keel of die voortdurende verkoudheid in de neus, alle medicijnen welke ik van de huisarts of KNO arts kreeg voorgeschreven gebruik ik thans ook niet meer.

Mijn vrouw en ik zijn ook geholpen op knoflook, maagzuren en darmreacties en we kunnen zeggen meer dan perfect. Nooit geweten dat een mens zo veel allergische reacties kan hebben en niet beseft waar dat vandaan kan komen.

Met het geduld van Karin en onze eigen wil zijn we nu na 7 maanden bevrijd van veel problemen en voelen we ons meer dan goed en is onze wantrouwen tegen alternatieve geneeskunde volledig verdwenen. Mochten we in de toekomst weer iets hebben of weer een herhalingsbehandeling nodig hebben, dan kunnen we gelukkig altijd weer terugvallen op Karin.

Naast onze behandeling heb ik zelf ook deelgenomen aan de workshop Quantum Touch, om te kijken of  ik zelf dit ook zou kunnen aanleren om mijn vrouw of onze kleinkinderen te helpen met pijn of andere lichamelijke problemen. In eerste instantie dacht ik ook wat zweverig, het zal wel, maar nu is het geloof in eigen kunnen volledig aanwezig.

Ik heb inmiddels de workshop en ook de herhalingscursus gevolgd en ben laaiend enthousiast geworden. Juist door het positieve effect op mijn vrouw, maar ook door het positieve effect op anderen. Ik heb inmiddels niet alleen mijn vrouw al diverse keren kunnen helpen, ook een buurjongetje van onze dochter heb ik van zijn pijn kunnen afhelpen en dat geeft toch wel vertrouwen in de kracht van je eigen handen.

Karin, bedankt voor al je behandelingen, voor het feit dat je mijn vrouw en mijn persoontje van een aantal lichamelijke problemen hebt afgeholpen en dat ik nu ook anderen kan helpen d.m.v. Quantum Touch.

John Kraak

Allergie-weg.nl: het begon allemaal toen John's dochter Lisette met haar baby die onder het eczeem zat naar Karin Terwey ging. John' zijn vrouw Lettie had zich ook laten overhalen om zich te laten behandelen door Karin. Lettie had S.L.E., Systemische Lupus Erythematodes, ziekte van Menière en Fibromyalgie en heeft ook veel baat gehad bij NAET!