-

Lettie S.L.E., Systemische Lupus Erythematodes, ziekte van Menière en Fibromyalgie

Lettie 63 heeft S.L.E., Systemische Lupus Erythematodes, een soort mengelmoes van MS, ME en reuma. Daar bovenop ontwikkelde Lettie de ziekte van Menière (duizelig, afwezig, evenwichtsorgaan) en Fibromyalgie (onrustige benen 's nachts oftewel restless legs). En nu!? S.L.E. is niet weg, maar Lettie is nu: véél minder moe, zelden meer ziek en slikt bijna tot geen medicijnen meer. Kortom, Lettie zit weer lekker in haar vel.Symptomen : .L.E. : Systemische Lupus Erythematodes, de ziekte van Menière (duizelig, afwezig, evenwichtsorgaan) en Fibromyalgie (onrustige benen 's nachts)
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Behandelingsduur: ±7 maanden

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaring met NAET,

Ik ben een vrouw van 63 jaar en kreeg rond mijn 30 jarige leeftijd de chronische ziekte S.L.E. : Systemische Lupus Erythematodes. Het is een soort mengeling van MS, ME en reuma. Niets aan te doen, mee leren leven hoor je dan. In de loop der jaren is daar de ziekte van Menière (duizelig, afwezig, evenwichtsorgaan) en Fibromyalgie (onrustige benen 's nachts) bij gekomen.

Op jongere leeftijd kon ik het aardig aan, maar naarmate ik ouder werd voelde ik me steeds vaker ziek en extreem moe. Vooral de laatste 2 jaar werd ik steeds lustelozer en moest me dwingen om `s morgens op te staan en `s middags rusten en `s avonds lag ik alweer vroeg in bed. Dit soort leven was niets voor mij en ik was dus ook vaak erg humeurig, wat natuurlijk niet ten goede kwam aan mijn gezondheid en het thuisfront leed er onder.

Mijn dochter kwam in 2009 in kontakt met Karin vanwege huiduitslag bij de baby en ik ben toen een keertje met haar meegegaan. Heb toen ook gelijk een afspraak gemaakt want Karin zei dat ze mij wel kon helpen. Nou ja dacht ik – baat het niet, schaadt het niet –, want op controles in het ziekenhuis kunnen ze toch ook niets voor me doen.

Zo ben ik dus 1 maal in de week begonnen aan de basis behandeling en al vrij snel ging ik veranderingen merken. Per maand voelde ik goede vooruitgang, Was minder moe en ging minder medicijnen innemen. Soms reageerde ik behoorlijk heftig op een behandeling maar dat voelde ik als prettig, omdat ik wist dat het dan werkte en het duurde altijd maar een dagje.

Mijn lichaam ging nu ook zelf aangeven waar ik nog meer last van had (buiten de S.L.E.) zoals b.v. knoflook (misselijk), door Karin behandeld en ik kan weer heerlijk knoflook eten. Zo ook in de sneeuwtijd de hele dag hoofdpijn, is 1 keer behandeld en geen last meer gehad en zo kwamen er nog een paar kwaaltjes uit mijn lichaam naar boven.

Ik ben nu 7 maanden verder en heb de hele basis behandeling doorlopen met als resultaat:

  • Ben véél minder moe, zelden meer een zieke dag
  • Slik bijna tot geen medicijnen meer, kortom, zit weer lekker in mijn vel.

Natuurlijk blijf ik S.L.E. houden, maar ik kan het nu véél beter aan. GEWELDIG. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb.

Karin, ik ben je ontzettend dankbaar, mijn leven ziet er nu weer heel wat vrolijker uit.

Lieve groetjes van een dankbare Lettie.

Allergie-weg.nl: het begon allemaal toen Letties dochter Lisette met haar baby die onder het eczeem zat naar Karin Terwey ging. Letties sceptische man John heeft zich ook laten overhalen om zich te laten behandelen door Karin. Hij las op dat moment al twee en een half jaar onder behandeling bij de KNO arts voor taaislijm in mijn keel en verstopte neus, waar hij al twaalf jaar last van had. Lees ook zijn verhaal!