-

Jan (8): pillen en pufjes nu overbodig

Toen hun zoon Jan er ook nog eens hartproblemen bij kreeg, was de limit bereikt: er moest iets gebeuren aan zijn gezondheid.Symptomen : hartproblemen, snotneuzen en oorontstekingen, verkoudheden tot enorme hoestaanvallen en longontstekingen,  moeheid,  buikkrampen en zuivelproducten, woedeaanvallen
Behandeld op : appel, graan, melk
Therapeut : SensActive, Praktijk voor geintegreerde geneeskunde, Ineke Wurfbain, arts
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze zoon (8 jaar) heeft nu 11 keer NAET-therapie gehad. De meest directe aanleiding waren hartproblemen zonder duidelijke oorzaak. Maar al veel langer weten wij dat hij allergisch is. Ieder voorjaar vechten we tegen snotneuzen en oorontstekingen, iedere najaar en winter leiden verkoudheden tot enorme hoestaanvallen en longontstekingen. Tussendoor is hij heel veel moe. We weten dat hij slecht reageert op appel (directe buikkrampen), volkorenproducten (uitgestelde buikkrampen) en zuivelproducten (extra moeheid) en daarnaast had hij zeer regelmatig woedeaanvallen die ontstaan vanuit het bijna niets.

De hartproblemen waren voor mij de limit en juist toen las ik voor het eerst iets over NAET-therapie. Volgens mijn zoon voelt hij zich al beter vanaf de eerste keer dat wij daar kwamen. Wij zelf merken veranderingen langzamer op. De klachten waren in veel opzichten subtiel, de veranderingen ook (dingen die goed gaan vallen minder snel op dan dingen die verkeerd gaan), maar als ik terugkijk op afgelopen periode moeten we constateren dat het aantal woedeaanvallen is teruggelopen en de afgelopen periode zijn we de puffen en pillen vergeten, maar heeft hij geen ernstige klachten gehad. Opmerkelijk!

'Jan' is een om privacy-redenen verzonnen naam!