-

Ilse: overgevoelig voor huisstofmijt en electrosmog

Ilse is nu minder overgevoelig voor huisstofmijt en electrosmog en is minder snel moe van het eten van snoep/gebak.Symptomen : overgevoelig voor huisstofmijt en electrosmog, snel moe van het eten van snoep/gebak
Behandeld op : ei, vitamine C en B, suiker, calcium,schimmels, smokemix (o.a tabak en tabaksrook), mineralen, voedseladditieven, stof, parfums. Verder emotionele behandelingen, organen en gsf
Therapeut : Praktijk voor natuurkundige kinesiologie, Pamela Veldema te WORMER
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NAET,

Ik ervaar Naet als een aanvullende therapie om allergieën en voedselintoleranties steeds meer uit je leven te bannen. Eigenlijk vertel je met deze methode dat je lichaam niet in de stress hoeft te schieten wanneer het na de behandeling weer in contact komt met die allergie of met dat voedsel waar je die intolerantie voor hebt gehad. Mocht je lichaam toch weer in de stress schieten dan heb je geleerd hoe je daar ter plekke zelf verandering in kan aanbrengen. Hierdoor kan je deze ongemakken zeer snel zelf oplossen.

Mijn ervaring is dat de gevraagde inspanning (van soms mag je met een bepaalde stof 25 uur niet in contact komen) makkelijk te doen is. Deze gebruikers vriendelijke therapie kan ik een ieder aanraden. Bij mijzelf merk ik dat ik beter met huisstofmijt en electrosmog kan omgaan. Voorheen werd ik sneller moe van het eten van snoep/gebak etc. Ik eet het nog steeds zo min mogelijk, maar wanneer ik het nu eet wordt ik daar veel minder voor afgestraft.

Ilse Polderman