-

Taurusgirl, verlost van obstipatie, vermoeidheid en allergieën

Vanaf haar geboorte had Taurusgirl, nu 44 jaar, al last van obstipatie. Gevolg: slecht slapen en vermoeidheid.Symptomen : obstipatie, slecht slapen, vermoeidheid, allergieën
Behandeld op : Ei (eiwitten), calcium, suiker, vitaminen B, vitamine C, granen, soja, pinda, tarwe, mineralen, noten, gluten, spijsvertering, stofwisseling, candida, grassen en bomen
Therapeut : Jacqeuline van den Ring Klein Zundert (NB)
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al zo lang ik mij kan herineren heb ik last van opstipatie. Als kind zijnde zat ik al moeizaam op de pot en dit heeft mijn hele leven een rol gespeeld. Na vele omzwervingen bij verschillende alternatieve therapeuten, waar ik overigens veel van geleerd heb en zeker van opgeknapt ben, kwam ik bij de praktijk de Vlinderfontein van Jacqeuline van den Ring uit in Brabant.

Mijn grootste klacht was slecht slapen, vermoeidheid, allergien. Daardoor een zeer beperkt dieet en natuurlijk weer de ontlasting. Deze bijzondere en bescheiden vrouw heeft mijn leven in korte tijd aanzienlijk kunnen veranderen en verbeteren. Via de N.A.E.T. techniek heeft zij de vijf basisstoffen behandeld. Eimix, calcium, suiker, vitaminen B, vitamine C. Van daaruit konden we aan de slag met de overige problemen zoals de granen, spijsvertering en stofwisseling. Ik ben een wandelende allergie-kast om het zo te noemen. En wat mij opviel is dat als je met een allergie gaat werken, dat er daarna als het ware een opening komt waarachter nog meer allergien zich kunnen verschuilen * zoals bij mij tot verbazing een vrij pittige allergie: de gluten! Na deze laatste behandeling had ik aanmerkelijk meer energie, kon langer zonder voedsel, mijn suikerspiegel bleef keurig in balans alleen.... ik kon nog steeds niet naar het toilet zoals mijn wens was bij al die vele alternatieve genezers...

*Allergie-weg.nl: lees IJsberg-theorie

Toeval bestaat niet en enkele weken geleden stapte ik intuitief een winkeltje binnen met kruidenpreparaten en legde mijn probleem voor bij de verkoopster. Zij adviseerde mij vitamine C poeder * te gebruiken met een hoog concentraat en met magnesium, dit legt een laagje eromheen zodat je geen last van je maag krijgt en het snel opgenomen word. (Cmax) Problemen als Candida e.d. worden ook opgelost want C versterkt het afweer-systeem en aangezien je elke dag ontlasting hebt, ruimt dit een hoop rotzooi op uit de darmen en reinigt het de darmen! U begrijpt het al: ik kan nu elke dag naar het toillet want vitamine C maakt de ontlasting soepel! Voor mij een wonder! Geen dure middelen meer van Probiotica waar ik alleen nog maar verstopter van raak die duur zijn en veel suikers bevatten! Ik hoop dat ik u en anderen op een goed idee heb gebracht.

Mijn verhaal is nog niet afgelopen want er zullen nog een aantal allergien behandeld moeten worden, ik hoop dat de reguliere en alternatieve gezondheidszorg in de toekomst nauw mag gaan samenwerken want beiden zouden zo sterk kunnen staan in combinatie met elkaar! Veel, heel veel klachten komen voort uit verkeerde combinaties van voedsel en allergien, de gezondheidszorg zou er zeer gebaat mee zijn!

*Allergie-weg.nl: ik wil er even op wijzen dat Taurusgirl ook behandeld is op vitamine C. Voorheen reageerde haar lichaam dus niet goed op vitamine C. Dus ik vraag me af welk effect vitamine C gehad zou hebben voor deze behandeling. Misschien wel een averrechts effect. Dus, of dit preparaat Cmax altijd effectief is??? Ik vind dat het verkopen op basis van een aandoening van supplementen in reformwinkels, zonder dat deze is voorgeschreven door een betrouwbare alternatieve therapeut onzin. Het blijft gokken zo. Meten is weten!!!

gesprekje-tr   Als u Taurusgirl iets wilt vragen via email, klik dan hier!