-

Hugo, verstopte neus door vergrote neus-poliepen

Hugo, 11 , had last van een verstopte neus. Met neusspray werden zijn vergrote neuspolypen kleiner, maar de verstopteneus bleef. Verder had Hugo heel weinig energie en was hij vaak ziek. Symptomen : verstopte neus door vergrote neus-poliepen, weinig energie, vaak ziek
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: neusspray Aantal behandelingen: 8


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn zoon Hugo, 11 jaar, had al heel lang last van een verstopte neus. De KNO-arts zij dat hij vergrote neuspolypen had en schreef een neusspray voor. Na ca. een jaar zei hij bij controle, dat de polypen geslonken waren, maar de neus van mijn zoon zat nog steeds dicht.

Verder had Hugo heel wenig energie en was hij vaak ziek. Ik heb zelf last van allergien en dacht dat het bij mijn zoon misschien ook met een allergie te maken kon hebben. Ik vertelde dit aan mijn vriendin Claudia en zij vertelde mij over NAET. Zij ging mijn zoon behandelen en na een paar keer was de neus vrij! Hij heeft veel meer energie, zelfs zijn meester viel het op, dat hij veel aktiever was in de les en niet meer zo vaak ziek is.

Mijn zoon is behandeld door Claudia Lanting-Lehn uit Haarlem