-

Noa eczeem: probiotica cortisonzalf en calcium-supplement hielpen niet, NAET wel

Ons dochtertje NOA had heel erg jeuk en eczeem. Allergietest wees uit dat ze erg allergisch was voor melk, soja, kippe-eiwit, pinda, bonen, hond, kat, huisstofmijt en pollen. De middeltjes van de dermatoloog (probiotica, cortisonzalf, calciumsupplement hielpen niet, NAET wel.Symptomen : Jeuk en eczeem
Behandeld op : BFF, melk, soja, kippe-eiwit, pinda, peulvruchten (bonen), dierenallergieëdierenn (hond, kat), calcium, vitamine C, suiker, vitamine A, noten, huisstofmijt, pollen
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 20
Voorheen gebruikte medicijnen: probiotica, cortisonzalf, calciumsupplement

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ons dochtertje NOA had heel erg jeuk en eczeem over het hele lichaam vanaf zij 5-6 weken oud was. Zolang zij borstvoeding kreeg had ikzelf een dieet, maar dat hielp niets.

Wij lieten haar in het ziekenhuis op allergieën testen en zij was positief (+++) op: melk, soja, kippe-eiwit, pinda, bonen, hond, kat, huisstofmijt en pollen. Zij was onder behandeling bij de huisarts en een dermatoloog, maar niets hielp (probiotica, cortisonzalf, calciumsupplement).

Na de 1e behandeling (!!!), BBF, had NOA bijna geen jeuk meer. het was ongelooflijk. Zij had steeds een pakje aan met voetjes en handschoentjes om zichzelf niet te kunnen krabben. Dat hoefde na de 1e behandeling niet meer. Vervolgens is zij voor ei en eiwitten, calcium, melk, soja, vitamine C, dierenallergieën, suiker (na deze behandeling was het eczeem een heel stuk beter), vitamine A, noten, huisstofmijt, pinda, peulvruchten en pollen behandeld.

Het gaat nu heel erg goed met haar. De huid is mooi. Soms krabt zij nog een beetje in haar slaap. De dermatoloog zei dat zij niet meer terug hoefde te komen. wij zijn heel blij met NAET!

Allergie-weg.nl: viel het u ook op?

Volgens reguliere allergietest was NOA allergisch voor: Volgens NAET-allergietest was Noa allergisch voor:
- BBF
- kippe-eiwit - ei en eiwitten
- melk - calcium
- melk
- soja - soja
- vitamine C
- hond, kat - dierenallergieën
- suiker, vitamine A
- noten
- huisstofmijt - huisstofmijt
- pinda - pinda
- bonen - peulvruchten
- pollen - pollen

Als je die rijtjes naast elkaar zet, heb je toch iets om over na te denken. Natuurlijk had Noa's therapeute Claudia Lanting het voordeel te beschikken over de reguliere testresultaten, maar toch. Wie geneest heeft gelijk! (Paracelsus)