-

Lukas 7, verlost van eczeem en longontstekingen

Lukas is een overgevoelig kind met een milde vorm van syndroom van asperger. Vanwege zijn benauwdheid, longontstekingen en eczeem in de mondhoeken (allergieën) ging Bianca met hem naar een NAET-therapeut.

 

Symptomen : benauwdheid, eczeem, longontsteking, hooggevoelig, lichte mate van Syndroom van Asperger
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination TechniquesEspavo-remedies
Voorheen gebruikte medicijnen: Ritalin


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lukas: moeder Bianca

Lukas, een jongetje van 7 jaar, heeft last van benauwdheid, eczeem (m.n. in het gezicht en bij de mondhoeken) en is heel vatbaar voor longontsteking. Hij is hoogbegaafd en zeer gevoelig, een zogenaamd “sterrekind” of “nieuwe tijds kind”. Omdat hij heel druk kan zijn en moeite heeft om in een groep te functioneren is er verdacht op ADHD of Syndroom van Asperger. Dit is niet medisch bevestigd. Lukas is eerst voor zijn allergieën behandeld met NAET. Dit is succesvol afgerond en hij heeft geen last meer van eczeem of een ontsteking aan de longen.

Vervolgens is hij behandeld met ESPAVO om zijn lichaams energie te balanseren. Hij kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen en leerde om zich beter af te kunnen sluiten voor de storende energie van anderen in een groep. Hij kan zich op school beter concentreren en presteert daardoor ook beter. Lukas heeft nu een een energetisch engelenplaatje dat hem helpt zijn mentale energie te balanseren. Dit gebruikt hij met name op school.

De ouders consulteerden op gegeven moment een kinderpsycholoog i.v.m. het verdacht op Asperger of ADHD. Er is een eventuele hele lichte vorm van Asperger geconstateerd. De specialist stelde voor om een minimale dosis Ritalin te geven om te kijken hoe hij hierop zou reageren. Om de eventuele bijwerkingen van dit middel te elimineren is Ritalin eerst met NAET behandeld. Lukas gebruikt nu zonder problemen het Ritalin op een hele lage dosis gecombineerd met het engeltje. Wij hebben het uitgeprobeerd en deze combinatie werkt voor hem optimaal.

Omdat hij het laatste jaar veel onderzocht is en therapieën ondergaan heeft hebben wij nu een pauze ingelast en kijken even aan hoe het de komende maanden gaat.