-

Leonie 7, coeliaki en diabetes type 1

Leonie, 7 jaar, heeft diabetes type 1 en kreeg daarbij last van buikklachten en winderigheid. Coeliaki bleek hiervan de oorzaak te zijn. Ontlastingonderzoek, nieuw bloedonderzoek en bioptie moesten uitwijzen of de coeliaki nu weg is. Maar helaas...Symptomen : coeliaki: buikklachten, last van winderigheid,
Therapeut : Peter Vergroesen Totally Balanced te WEERT
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo,


Zoals beloofd, wil ik wel een stukje schrijven over Leonie.

Leonie, 7 jaar heeft diabetes type 1 en is daardoor ook onder controle van een kinderarts. Al enkele jaren heeft Leonie ook vaak buikklachten, en heeft veel last van winderigheid. Dit vervolgens aangekaart bij de kinderarts en besloten om dit eens verder te onderzoeken.

Er werd een bloedonderzoek gedaan voor de ziekte coeliaki en ook werd er ontlasting onderzocht. Dit bloedonderzoek wees inderdaad op coeliaki en ook de ontlasting was niet goed. Er werd voor de zekerheid een ander bloedonderzoek gedaan, en ook die wees in de richting coeliaki.

Via via ben ik in contact gekomen met Peter Vergroesen, die allergie elliminatie toepast. Leonie heeft verschillende behandelingen ondergaan. De buikpijnklachten zijn veel minder aanwezig.

We hebben opnieuw een ontlastingonderzoek laten doen, de uitslag was goed. We krijgen binnenkort een nieuw bloedonderzoek en ik hoop dat deze ook een goede uitslag geeft.

Groetjes Fam Stappers

Allergie-weg.nl: dit korte verhaaltje wilde de fam. Stappers alvast doorgeven (mei 2007). Hopelijk volgt binnenkort het uitgebreidde verhaal.

Update 16 maart 2010:

Hallo,

We zijn inmiddels en hele tijd verder. Bloedonderzoeken waren niet goed. Uiteindelijk darmbioptie gedaan. Diagnose; coeliakie. De bioptie wees uit dat NAET de coeliaki (aantasting van de darmwand) niet ongedaan heeft gemaakt. Leonie eet nu glutenvrij. Maar dat helpt niet de buikpijn te verminderen.

De NAET behandelingen zorgden er telkens voor dat Leonie toch een tijdje minder last had van buikklachten. Kreeg ze weer meer last van buikpijn gingen we terug voor een behandeling. Dus de klachten werden telkens minder, maar keerden ook telkens terug.

Groetjes Fam Stappers

Allergie-weg.nl: lees ook: Coeliaki, glutenintolerantie hardnekkig! Het keert wel eens terug.

gesprekje-tr   Als u de familie Stappers iets wilt vragen via email, klik dan hier!