-

Tom abnormaal grote muggenbulten, muggenallergie

Tom was allergisch voor muggenbeten en kreeg abnormaal grote muggenbulten en vreselijke jeuk.


Symptomen : allergisch voor muggenbeten: abnormaal grote bulten met vreselijke jeuk
Behandeld op : muggenbeten
Therapeut : Anne-Marie Bakker uit HUISSEN
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 1

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo,

Een van mijn kinderen was erg allergisch voor muggenbeten. Als hij gestoken was door een mug werd de bult wel 5 keer zo groot als een normale muggenbult. Het duurde dan ook altijd wel een week voordat de bult weg was en tussendoor "vlamde" de bult soms ook op en begon dan vreselijk te jeuken.

Mijn zoon is nu 1 keer behandelt met NAET en afgelopen week is hij wel 5 keer gestoken (3 van mijn 5 kinderen zijn gestoken door muggen en dat midden in de winter!). De eerste 2 muggenbulten waren maar half zo groot als bij hem normaal is en de volgende 3 bulten waren van normale proporties. Mijn man de eeuwige cynicus zei dat hij niet wist of dat door NAET kwam of door iets anders....

Het leuke aan dit muggenbulten-verhaal is dat het voor mij een zichtbaar en tastbaar bewijs is dat NAET echt werkt.

Een voedselallergie (zoals twee van de kinderen hebben) is vaak veel complexer en heeft vele uitingen zoals astma, uitslag of ontlastingproblemen (en misschien ook wel gedragsproblemen?). Omdat je niet alle allergieën in een keer weg kunt halen kun je daardoor niet meteen resultaat zien. Overigens wel vaak vermindering van bepaalde klachten.

Om een lang verhaal kort te houden: dit was voor mij het ultieme bewijs dat NAET echt werkt.

Groetjes van Iris.

Iris, zondag 24 juni 2007: "Met mijn zoontje (Tom) gaat het nog steeds goed. De muggebulten zijn nog steeds normaal qua grootte."

Allergie-weg.nl: succes in 1 behandeling. Voordat de argeloze lezer denkt dat dit normaal is, wil ik dit graag een beetje relativeren. De behandeling van Tom tegen muggenallergie staat niet op zich. Ik neem aan dat Tom één van de kinderen is die ook al in behandeling was tegen voedselallergieën. Die behandelingen hebben vast gezorgd voor het nodige 'voorwerk'.

gesprekje-tr
Als u Iris iets wilt vragen via email, klik dan hier!