-

Chinello vage jeuk over hele lichaam

Chinello had al een paar weken last van een vage jeuk over haar hele lichaam: voornamelijk armen en benen. Medicijnen hielpen niet.

 

Symptomen : vage jeuk over mijn hele lichaam, voornamelijk mijn armen en benen
Behandeld op : BBF (Body Brain Formula), specifieke NAET behandeling + hormonen
Therapeut : Pamela Veldema, Praktijk voor natuurkundige kinesiologie te WORMER
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques,  De helende reis van Brandon Bays

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al ruim een aantal weken had ik last van een vage jeuk over mijn hele lichaam, voornamelijk mijn armen en benen. Er was bij mij geen sprake van huiduitslag, geen bekende gevallen van een nieuwe soort voedsel of wasmiddel of iets dergelijks. Het was werkelijk een raadsel. Ik heb een recept van de huisarts gekregen om de jeuk te stillen. Dit vond ik eigenlijk onbevredigend want hierdoor werden mijn symptomen weliswaar aangepakt maar niet de oorzaak ervan. De medicijnen hielpen niet.

Uiteindelijk ben ik bij Pamela Veldema van Inbalanz terecht gekomen. Na een reeks testen, heeft ze mij behandeld voor allergenen die aan de hand van de testen op dat moment een prominente rol speelden in mijn gezondheid. Mijn jeuk verdween snel daarna op wonderbaarlijke wijze zonder het hoeven slikken van medicijnen en dergelijke. Het spreekt voor zich dat ik meer dan tevreden bent over mijn ervaring met NAET en aanverwante behandel methodes die Pamela toe past binnen haar praktijk. Ze zijn een echte aanrader!

Chinello Jongejans-Ifebigh