-

Linda Prikkelbare Darm Syndroom PDS = Irritable Bowel Syndrome IBS

Linda kreeg last van haar buik en darmen. PDS, Spastische darmen, zei de huisarts, leer er maar mee leven. Maar dat accepteerde Linda niet.

 

Symptomen : Spastische darmen = spastisch colon = PDS (Prikkelbare Darm-Syndroom) = IBS (Irritable Bowel Syndrome)
Behandeld op : o.a. suiker, vitamine C, eiwitten
Therapeut : Dory Beulink uit Lopik
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toen ik een jaar geleden last van mijn buik en darmen kreeg ben ik verscheidene keren naar de dokter geweest met deze klachten. De uitkomst bij de dokter was spastische darmen en meteen de melding leer er maar mee leven. Iedereen die last heeft van spastische darmen snapt dat je er niet mee kan/wil leren leven. Daarom ben ik gaan zoeken naar manieren om om te kunnen gaan met mijn spastische darm.

Ik kwam terecht bij Dory die aan NAET doet, daar ben ik getest op allergieën en ik bleek er nogal wat te hebben. Na elke behandeling kreeg ik een dieet, bijvoorbeeld dat ik geen suiker, vitaminen C of eiwitten mocht hebben. Deze diëten moet je 25 uur na een behandeling volhouden (je mag ze niet eten, drinken of aanraken) en dan ben je niet meer allergisch voor deze producten/stoffen Soms was dat vervelend en soms juist leuk, maar het hielp en het waren niet van die rot diëten.

Na ongeveer een half jaar had ik al mijn diëten gehad en ben ik gestopt met de behandeling. Met mijn buik en darmen gaat het nu een heel stuk beter en daar ben ik echt heel erg blij mee. Ik ben erg blij met de hulp van Dory en ik hoop dat ze nog veel mensen kan helpen.

Linda

Therapeute Dory Beulink: Het ging bij Linda vooral om de vitamine C waar nogal wat angst/emotie op zat. Waar alle andere stoffen vlekkeloos verliepen, duurde het bij deze stof 3 keer.

Allergie-weg.nl: dit is vakjargon, wat Dory wil zeggen is dat Linda's overgevoeligheid voor vitamine C in verband stond met één of meerdere heftige emotionele blokkades. In zo'n situatie moet je als therapeut niet alleen de overgevoeligheid voor vitamine C uitschakelen, maar tegelijk de emotionele overgevoeligheid die eraan gekoppeld zit. NAET leent zich daar perfect voor. Dat NAET heel effectief is op zowel het fysieke als op het emotionele vlak is nu juist de kracht van NAET.