-

Gineke uiterst beroerd na chemokuur tegen borstkanker

Van bestralen, chemokuur en hormoonkuur werd ik enorm beroerd. Een bultje in mijn borst bleek kwaadaardige kanker te zijn. Het was niet kwaadaardig en was ook niet uitgezaaid, maar voor de zekerheid kreeg ik toch nabehandeling: bestralen, chemokuur en hormoonkuur. Ik ben er enorm beroerd van geweest en heb me na de tweede chemokuur laten behandelen door een NAET-therapeute. Dat hielp.

Symptomen : beroerd door bijverschijnselen chemokuur
Behandeld op : ingrediënten chemokuur
Therapeut : Moira Zerbst, Acupunctuur Amstelland te Amstelveen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: bestraling, chemokuur en hormoonuur

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie-weg.nl
: Gineke van Dam heeft op het gebied van alternatieve geneeswijzen inmiddels zelf de nodige opleidingen gedaan en heeft haar eigen praktijk geopend. Strikt genomen vormt Gineke dus geen onafhankelijke informatiebron meer.

Nu een jaar geleden heb ik een bultje ontdekt in mijn borst. Het bleek kwaadaardige kanker. Het is goed weggehaald, niet uitgezaaid, maar dusdanig kwaad ( niveau 3 en het gaat tot 4) en groter dan 1 cm (11 mm) dat ik voor alle nabehandelingen in aanmerking kwam. Bestralen, chemo en hormoonkuur.

Ik ben gewend alle wegen naar genezing te bewandelen, maakt mij niet uit wat me uiteindelijk helpt. De westerse geneeskunde had me geholpen met het weghalen en de nabehandeling maar daarna wensen ze je min of meer succes en je lichaam komt er wel weer bovenop. Dat geloof ik ook wel, maar als je de lijst met bijverschijnselen ziet en als je leest wat je er met een beetje pech aan kan overhouden wordt je toch bepaald niet vrolijker. Nu was ik al bij een acupuncturiste geweest en die had mij verteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken over mijn immuunsysteem na de chemo, dat kreeg ze met acupunctuur en chinese kruiden weer helemaal op orde. Ook kreeg ik kruiden om me beter door de chemo te helpen.

Toen Moira (een vriendin van ons) mij Naet aanbood ter behandeling rondom de chemo, zei ik in eerste instantie dan ook: "bedankt, ik doe er al van alles aan, ik denk het zo wel te redden!" Na 2 Chemokuren (van de beloofde 4) wist ik dat ik alle hulp kon gebruiken die ik maar kon vinden. Beroerd had een nieuwe betekenis voor me gekregen! Vooral na de tweede keer was ik er niet best aan toe, maandag kreeg ik de chemo en tot donderdag kon ik mij nauwelijks bewegen, daarna werd ik weer enigszins mens. Ik had wel oplevingen tussendoor, als ik met acupunctuur werd behandeld ging het weer een nacht beter, een andere vriendin van me maakte mijn aura schoon en healde me, en dat hielp allemaal, maar het zakte ook telkens weer af.

De derde chemo werd door Moira begeleid. Voor de kuren had zij mij al behandeld om me sterker te maken voor alle voedingsstoffen die ik binnenkreeg, zodat ik ze goed op zou nemen. Nu kwam ze een dag van tevoren (er moest 24 uur tussenin zitten) om mij voor te bereiden met Naet op de chemo en zo snel mogelijk na de chemo. Zodra ik uit het ziekenhuis kwam behandelde ze mij met Naet en acupunctuur en dat heeft mij er enorm doorheen geholpen.

Ik was zeker niet lekker, maar wat wil je ook, maar het was niet zo heftig beroerd meer, het blok op mijn ingewanden (ik voelde daarvoor alsof er beton van buikgebied tot longen was gestort) was veel en veel minder, ik kwam in ieder geval mijn bed weer uit en voelde mij 100 keer beter als de tweede keer. De vierde keer heeft zij de behandeling weer herhaald voor en na en ook deze keer was het niet zo heftig.

Inmiddels ben ik een half jaar na de chemo. Ik ben behandeld met Naet om mij weer sterk te maken voor alle voedingsstoffen, zodat ik ze zeker opneem. Ik wordt behandeld met acupunctuur en gebruik chinese kruiden en sinds een paar weken voel ik mijn energie weer terugkomen. Ik heb het ergste gehad en kan er weer tegen.

Moira, nog eens bedankt.

Dit verhaal is van Gineke van Dam, ik ben behandeld met NAET door Moira Zerbst.

Gineke van Dam heeft inmiddels zelf NAET-opleiding gedaan en heeft haar eigen praktijk.

gesprekje-tr Als u Gineke van Dam iets wilt vragen, klik dan hier om naar haar website te gaan!