-

Mirjam verlost van hooikoorts en tomatenallergie

Mirjam had meerdere jaren last van hooikoorts. Huis-tuin en keukenmiddeltjes hielpen niet. Toen kwam ze terecht op Allergie-weg.nl. En passant verdween ook haar tomatenallergie.

 

Symptomen : hooikoorts, huiduitslag door tomaten-allergie
Behandeld op : ijzer, vitamine c , suiker en vanzelfsprekend ook grassen en pollen, parfum, gum
Therapeut : Ron Veldhuys, Praktijk Free-allergy te Zaandam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aangezien ik al meerdere jaren veel last heb van hooikoorts en de huis-tuin en keukenmiddeltjes niet hielpen ben ik gaan zoeken op internet. Hier kwam ik terecht op een site waar werd gesproken over een doeltreffende behandeling voor hooikoorts en ook andere allergieen, genaamd NAET. De manier van behandelen leek mij in eerste instantie nogal bijzonder en ik twijfelde dan ook of het iets voor mij zou zijn. Toch heb ik niet lang gewacht een een afspraak gemaakt met Ron, die bij mij in de buurt aan huis werkt.

Ron heeft me eerst op verschillende stoffen getest en hieruit kwam naar voren dat ik op meerdere stoffen allergisch reageer zoals ijzer, vitamine c , suiker en vanzelfsprekend ook grassen en pollen. Na mijn behandeling op vitamine C merkte ik snel dat ik weer positief reageerde op aanraking met tomaten. Voorheen kreeg ik hier namelijk enorme uitslag van. Ondanks dat dit niet de reden van mijn bezoek was ben ik wel verrast dat dit geholpen heeft.

Of mijn hooikoorts ook daadwerkelijk is afgenomen kan ik pas komend voorjaar zeggen. In ieder geval heb ik een andere kijk gekregen op alternatieve behandelwijzen en ben ik van mening dat het er bij een allergie om gaat de oorzaak te bestrijden en niet het gevolg.

Mirjam Bleeker

 

Allergie-weg.nl: NAET-therapeut Ron Veldhuys meldt voor de volledigheid dat hij Mirjam ook nog heeft behandeld op parfum en gum waarvan Mirjam altijd moest niezen.

 

gesprekje-tr   Als u Mirjam Bleeker iets wilt vragen via email, klik dan hier!