-

Emma: dagelijks migraine door kruiden en specerijen

Emma's emigratie gaf stress en migraine. De stress verdween, maar de bijna dagelijkse migraine niet. De medicijnen / pillen van de huisarts hielpen niet. Via alternatieve geneeswijzen ben ik uiteindelijk verlost van mijn migraine. Kruiden: koriander, knoflook, sambal e.d., bleken de hoofdoorzaak te zijn.

 

Symptomen : dagelijks migraine
Behandeld op : kruiden en specerijen
Therapeut : Ron Veldhuys, Praktijk Free-allergy te Zaandam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een aantal jaar geleden vanuit Roemenie naar Nederland vertrokken. Dat bracht in het begin in sommige gevallen wat stress met zich mee. Maar nadat de stress zich zelfs na een jaar nog liet zien in de vorm van bijna dagelijkse migraine ben ik richting de huisarts gegaan.

Mijn klachten traden bijna altijd op na een avondje uitgaan en ook na een etentje in een restaurant ging het vaak mis. Het is nu overigens makkelijk analyseren maar toen had ik geen idee waardoor het kwam wanneer ik het zou krijgen. De huisarts wist me niet echt veel te vertellen behalve een uitleg over wat te doen bij migraine. Ik heb wel pillen gekregen maar het was dus meer behandelen dan voorkomen.

Via mijn vriend ben ik bij Ron gekomen en die wist me, door een spierentest, uit te leggen wat er mis met me was. Het aardige en opvallende was dat hij precies aangaf op welke stof ik slecht reageerde, oftewel verzwakte. Vooral op de kruidenmix reageerde mijn lichaam erg hevig op een negatieve manier. Dat was opvallend omdat ik ontzettend veel van kruidig en oosters eten houd. Koriander, knoflook, sambal etc daar kan ik geen genoeg van krijgen. Maar dat waren nu blijkbaar net de stoffen waar mijn lichaam deze reaktie op gaf.

Ron heeft mij toen behandeld en het resultaat was direkt merkbaar, ik merkt direkt een verandering of verlichting. Na een avondje eten en stappen was het wachten op de migraine maar die bleef uit, ongelofelijk vond ik het.

Ik ben later nog behandeld voor allergie tegen stof en ook deze behandeling had direkt resultaat. Het meest opvallende van de hele behandeling was dat Ron precies kon aangeven met de spiertest waar het mis bij me ging, en me dan ook gericht kon behandelen. We zijn nu, na de behandeling, 1 jaar verder en de migraine heeft zich niet meer laten zien.

Emma Axinte
27 jaar
Zaandam

gesprekje-tr   Als u Emma Axinte iets wilt vragen via email, klik dan hier!

dagelijks migraine