-

Danny, 14, bevrijd van muggenallergie

Danny was allergisch voor muggenbeten. Zijn enome grote muggenbulten wezen duidelijk op muggenallergie. Medicijn Xyzal bracht geen uitkomst, NAET wel.

Symptomen : muggenallergie: heel grote bulten + ziek
Behandeld op : vitamine C en calcium en muggen
Therapeut : Ron Veldhuys, Praktijk Free-allergy te Zaandam, ook werkzaam in Wormer
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: anti-histaminica tabletten Xyzal en later Aerius

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaanstad

Onze zoon Danny, 14 jaar oud, heeft een muggenallergie. Wij zijn daarvan op de hoogte sinds hij op eenjarige leeftijd in de vakantie veel muggenbulten opliep, die een ongebruikelijke grootte hadden. Een huisarts stelde de diagnose allergie voor muggensteken. Hij voelde zich toen duidelijk ziek.

Danny is een paar jaar geleden, vroeger in het seizoen dan verwacht, door een mug onder zijn oog is gestoken en het oog heeft daarna 3 dagen dicht gezeten. Dit ging gepaard met veel pijn. De medicijnen die hij kreeg was een anti-histaminica Xyzal. Sindsdien slaapt hij het hele muggenseizoen onder een klamboe. Die hangen we in maart al op en met een beetje geluk kan hij in oktober weer de kast in. Vooral met logeren en tijdens schoolreisjes is het altijd weer spannend of het goed gaat. Er is niet altijd gelegenheid om een klamboe mee te geven en op te hangen.

In april 2007 is hij bij Ron Veldhuys, NAET therapeut, behandeld. Eerst voor enkele basisstoffen zoals vitamine C en calcium waarvoor hij overgevoelig bleek en later heeft Ron hem voor de mug behandeld.
Een week geleden is Danny 's avonds tijdens het skaten door een of meerdere muggen in zijn been gestoken.

Danny's moeder spontane emailreactie op deze gebeurtenis was:
Ik heb heel er goed nieuws!!! Danny heeft wel iets van 7 muggenbulten geteld op zijn been. Die zitten er al een aantal dagen maar geen een is er groot geworden zoals we gewend waren. Hij heeft heel veel vertrouwen in NAET maar is er toch wel verbaasd over. Niet zo gek na 14 jaar muggenangst. Hij is nog niet zover dat hij zonder klamboe durft te slapen maar dat is ook niet nodig want hij loopt met het mooie weer, vooral 's avonds, buiten genoeg risico om gestoken te worden. Ik ben er heel blij mee en het lijkt me voor jou ook wel leuk om te horen toch?

gesprekje-tr Als u Danny's moeder iets wilt vragen via email, klik dan hier!