-

Henri, nat eczeem en kapotte lippen door lijmallergie

Henri kreeg nat eczeem en kapotte lippen door lijmallergie (epoxy en polyurethaan), materialen waarmee hij dagelijks werkt. Huidarts, ziekenhuis, allergietesten, hormoonzalf: weinig resultaat!Symptomen : Nat eczeem, pijnlijke kapotte lippen, kloven in de vingers, lijmallergie
Behandeld op : ei, vitamine B en C, suiker, gras, lijmen (kunstharsen: epoxy en polyurethaan) van het werk
Therapeut : Els de Noord, Praktijk "Onder de Lariks" te Nijverdal
Therapieën : TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf: zalven met prednison, elicon creme


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HALLO BESTE LEZERS

Ik ben een man van 39 jaar, en heb veel last van nat eczeem gehad. Ben bij de huisarts begonnen met zalfjes daarna naar de huidarts in het ziekenhuis veel verschillende hormoon zalfjes gehad: vele pretnison kuren, en elicon creme. Hierna ben ik bij huid en arbeid geweest heb daar vele testen ondergaan maar weinig resultaat.

Kreeg steeds meer last, vooral mijn lippen deden erg zeer. De lippen waren echt kapot tot bloedens toe. Het exeem was vochtig. Je kon soms gewoon op de botten kijken het exeem zat op het hele lichaam. Zelf ook natuurlijk allerlei zalfjes geprobeerd. Ik werd er gek van. Mijn vrouw heeft mij uiteindelijk naar Els de Noord verwezen. Ik ben toen op haar site gaan kijken en vond het allemaal een beetje wazig, maar goed als je zoveel last hebt en al zoveel geprobeerd, hebt ga je wel.

Heb Els gebeld en mijn verhaal een beetje gedaan, heb toen een afspraak met haar gemaakt. Els heeft mij getest met verschillende dingen, van gras soorten tot producten van mijn werk (lijmen, kunstharsen: epoxy en polyurethaan) en etenswaren, door de behandelingen werd het stukje bij beetje beter. Nu een jaar later heb ik mijn lippen nog steeds heel en de huid reageert nog steeds goed. Zelfs de dingen waar ik allergisch voor was, kan ik weer eten en gebruiken. Ik werk nog steeds met epoxy en polioritaan en heb er nu soms nog wel last van, maar veel minder.

Ik raad mensen aan om haar eens te bezoeken. Als ze je niet kan helpen zegt ze het ook, en om de prijs hoef je het niet te laten. Els ik wil je bedanken voor wat je voor mij hebt betekend.

Henri

gesprekje-tr   Als u Henri iets wilt vragen via email, klik dan hier!