-

Kay 3, lage weerstand, vaak verkouden na RS-virus

RS-virus-Respiratoir-Syncytieel-Virus-RSVAls nasleep van het RS virus werd Kay vaak verkouden. Zijn weerstand was flink afgenomen. Kay was verder erg druk, sliep niet goed en had een onregelmatige ontlasting. Kay nam vitamine B niet goed op en was overgevoelig voor kleurstoffen en soja.

 

Symptomen : vaak verkouden, lage weerstand, erg druk, onregelmatige ontlasting, slecht slapen
Behandeld op : vitamine B1, soja en kleurstoffen in snoep
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: 3


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Respiratoir Syncytiaal -virus is verwant aan het griepvirus. Het veroorzaakt een infectie in de luchtwegen waardoor je kind het benauwd krijgt. Het RS-virus is heel erg seizoensgebonden. Het komt vooral voor in de wintermaanden, van oktober tot en met maart.

Ella met haar zoontje Kay (3jaar):

Mijn zoontje heeft toen hij drie maanden was het RS virus opgepakt en daarvoor een week in het ziekenhuis gelegen. Wij merkten duidelijk dat zijn longetjes hiervan een flinke klap hebben gekregen. Als er bij wijze van spreken een verkouden vlieg bij hem in de buurt kwam, was hij ook direct verkouden.

Ik ben toen ook met hem bij de kinderarts geweest om hem te laten onderzoeken. Alles was goed en hij zou er wel overheen groeien.

Karin Terwey heeft hem hierna getest en hier kwam onder andere uit dat hij vitamine B niet opnam in zijn systeem. Verschijnselen die optreden bij kinderen met dit probleem zijn: druk kind met verlaagde weerstand en onrustig slapen. Al deze verschijnselen zag ik ook bij Kay, daarbij had hij ook veel moeite met poepen. Verder bleek dat hij slecht reageerde op kleurstoffen.

Dus met de behandeling gestart. De eerste keer was zijn reactie op de behandeling erg aanwezig, hij was echt een aantal dagen erg druk en agressief, maar na een week ging het al een stuk beter.

De tweede keer werd hij behandeld voor de vitamine B1 en Soja. Nou dat hebben we geweten. Hij was weer een week erg druk, terwijl hij daarvoor rustiger was. Na die week ging het veel beter, en sindsdien poept hij elke dag!

Bij de derde behandeling gaf zijn lichaam aan voor kleurstoffen behandeld te willen te worden. Dit klopte natuurlijk wel want met Sintermaarten en Sinterklaas was het natuurlijk snoep, snoep en nog eens snoep met kleurstoffen. Van al dat snoepen was hij ook erg druk. De dag na de behandeling sliep hij 45 minuten langer en was hij veel rustiger.

Na deze 3 behandelingen heb ik een goed slapend, rustig kind met normale ontlasting gekregen.

Geweldig, Karin bedankt