-

Baby Jasmijn allergisch na besmetting RS-virus

Jasmijn, baby 6 maanden, ontwikkelde allergieën na RS virus (Respiratoir Syncytieel). Na 7 NAET-behandelingen is dit kind weer vrij van eczeem en kan het weer alles eten.

 

Symptomen : eczeem: tot bloedens toe krabben
Behandeld op : koe-melk, kippen-eiwit, calcium, suiker, varkensvlees, citrusvruchten, en tomaten
Therapeut : ALMERE, In Balance, Karin Terwey
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: ± 7


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jasmijn werd behandeld met NAET therapie:

Toen Jasmijn 6 maanden oud was, kreeg ze het RS virus. Dat was het begin van haar allergieën. Ze bleek ineens geen gewone melk meer te kunnen verdragen. Met hypoallergene melk ging het een tijdje goed, maar een paar maanden later kreeg ze eczeem op haar rug, waarbij ze zich soms tot bloedens toe openkrabde.

Via een natuurgeneeskundige kwamen we erachter dat ze (ondertussen) niet alleen allergisch was voor koemelk, maar ook voor kippeneiwit, suiker, varkensvlees, citrusvruchten, en tomaten. Op haar advies hebben we Jasmijn op een strikt dieet gezet. Na 2 weken was alle eczeem weg. Dat dieet hebben we 2 jaar volgehouden. We hoopten dat ze er na verloop van tijd overheen zou groeien maar dat gebeurde niet. In augustus 2003 las ik het verhaal van Jonas (3) in het tijdschrift Groter Groeien, die dankzij NAET therapie van zijn allergieën af was gekomen.

Na lang twijfelen besloten hier voor te gaan. We kwamen terecht bij Karin Terwey in Almere. Zij heeft Jasmijn eerst helemaal opnieuw getest met behulp van spiertesten (kinesiologie), via mij. Jasmijn bleek allergisch voor suiker, eiwit, calcium, melk, en varkensvlees. Na deze testen werd ze voor elk van deze voedingsmiddelen om de beurt behandeld (één voedingsmiddel per behandeling). Na elke behandeling mocht Jasmijn 25 uur niet met het betreffende voedingsmiddel in aanraking komen (en dit dus ook niet eten). Na 7 behandeling (dat is relatief weinig; mensen met veel allergieën hebben soms wel meer dan 20 behandelingen nodig) was Jasmijn uitbehandeld en mocht ze voorzichtig weer alles gaan eten waar ze vroeger niet tegen kon. En alles ging goed!

Inmiddels zijn we een half jaar verder en eet Jasmijn alles! Ze kan bij vriendinnetjes eten, meedoen met verjaardagen, we hoeven nergens meer rekening mee te houden. Jasmijn is niet meer allergisch en kan weer smullen van een ijsje!