-

Roy, babyeczeem en haaruitval genezen

Babyeczeem: baby Roy ontwikkelde ernstige eczeem. Na de overstap van borstvoeding naar flesvoeding, begon de ellende. NAET en JMT therapie brachten uitkomst.

Symptomen :

babyeczeem, haaruitval

Behandeld op : melk, ei, soja
Therapeut : NIEUW-VENNEP: Jessica van Santen
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, JMT (Jaffe Mellor Techniques)
Voorheen gebruikte medicijnen: hormoonzalf

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaringsverhaal van Roy (3 jaar, Haarlem)

Roy had bij de geboorte al een vuurrode huid. Na 6 weken moest de borstvoeding opgegeven worden vanwege steeds terugkerende mastitis (borstontsteking). Toen begon de babyeczeem over zijn hele lichaam. Het was vreselijk; zijn schilfers zwierven door het hele huis en zijn prachtige haren vielen allemaal uit.

Eerst hebben we zelf allerlei huis-, tuin- en keukenmiddelen geprobeerd. Alle (natuurlijke) tips die er maar te vinden waren. Eerst naar een homeopaat, maar die kon het juiste middel niet vinden.

Ten einde raad uiteindelijk bij een dermatoloog hormoonzalf gehaald. Hierdoor verdwenen in ieder geval de symptomen.

We bleven niet stilzitten. We brachten Roy naar een Traditional Chinese Medicin arts. Daar kreeg hij kruiden voor in zijn flesje. Na zo'n negen maanden namen de klachten af, maar de eczeem in knieholten, ellebogen, billetjes kwam af en toe hardnekkig terug. Ondanks een streng dieet. Gelukkig hoefden we de hormoonzalf alleen als nood te gebruiken.

Toen kwamen we in contact met Jessica. Eigenlijk ging hierdoor een wereld voor ons open en uiteindelijk is onze kijk op het menselijk lichaam totaal veranderd. Zij gebruikt als basis de NAET-methode, maar versterkt met JMT, zodat er veel minder behandelingen nodig zijn. Verder heeft zij ons geleerd hoe we Roy thuis zelf kunnen behandelen. Binnen enkele maanden therapie zijn zijn klachten grotendeels verdwenen en de dag dat hij 'echte' pannenkoeken mocht eten in een pannenkoekenhuis was zeer memorabel.

Roy mag nu alles eten. Als de klachten (heel licht) terugkomen, wat af en toe gebeurt, dan kunnen we die nu zelf behandelen.

Dat is het geweldige van NAET/JMT. Iedereen krijgt in zijn leven nl. wel eens te maken met iets waarop je reageert (bijv. chocola), of een stressvolle situatie die niet goed verwerkt wordt. Met NAET/JMT maak je je lichaam steeds weerbaarder.

De ouders van Roy