-

Maud extra hartoverslagen (extrasystole-n) tijdens zwangerschap

Maud kreeg tijdens haar zwangerschap nog meer last van hartritmestoornissen: hartoverslagen oftewel extrasystolen. Tarwe en tarwe-gerelateerde producten zetten bij Maud de aanvallen in gang.

 

Symptomen : Hartritmestoornissen, hartoverslag-en extrasystole-n
Behandeld op : eiwitten, calcium, dunne darm, bacillus acidophilus C200 (miasma), soja, tarwe, orthosympaticus / parasympathicus, hart, adrenaline, lipoxygenase, lipopurothionins (Wheatproteins- Ergopathics), RNA
Therapeut :

NIEUW-VENNEP: Jessica van Santen

Therapieën : NAET (Nambudripad's Allergy Elimination Techniques) en LEAP (Learning Enhancement Acupressure Program)
Aantal behandelingen: 5


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maud's therapeute heeft NAET gecombineerd met LEAP en heeft hiermee de amygdala (gedeelte van de hersenen) behandeld.


Hartritmestoornissen

Ongeveer 4 jaar geleden kreeg ik last van hartritmestoornissen. Vaak ging mijn hart tekeer alsof ik een marathon had gelopen maar wat nog veel erger was, ik had enorm veel last van hartoverslagen oftewel extrasystole. In het begin weet je niet wat je overkomt en denk je dat je elk moment dood neer kan vallen. De diagnose die werd gesteld was hyperventilatie en dus moest ik in therapie. Alles goed en aardig, de klachten gingen niet over, sterker nog, ze werden erger. Ik heb hier heel erg veel last van gehad omdat het me zeer veel angst inboezemde. 

Na het een tijdje te hebben aangekeken ben ik weer terug gegaan naar de huisarts met het verzoek mij door te verwijzen naar de cardioloog. De cardioloog vond wel iets maar niets gevaarlijks en ik kreeg het advies over een jaar terug te komen voor nog een Holtertest en een ECG. Voor de rest werd mij gezegd dat iedereen weleens last heeft van een hartoverslag en dat je daar gewoon mee moet leren leven. Na een jaar ben ik terug gegaan en de testen waren goed. Heel leuk allemaal maar de klachten verdwenen niet. Wel nam in de loop der tijd mijn angst voor de hartritmestoornissen wat af. 

Tot het moment dat ik een paar maanden zwanger was en de aanvallen in alle hevigheid terugkwamen. Op een dag stond ik te douchen en voelde mij zo angstig en beroerd dat ik dacht: koste wat het kost, ik ga op zoek naar iemand die mij wel serieus neemt en die me hiermee kan helpen. Dit gaat niet mijn zwangerschap verpesten!

Diezelfde ochtend kwam ik al surfend op het internet de naam van Jessica van Santen tegen. Ik las de verhalen van mensen die door haar behandeld zijn en klachten vrij waren na een aantal behandelingen! Ik heb haar direct gebeld en kon vrij snel een afspraak met haar maken. Na drie behandelingen namen de klachten af en was ik ineens twee weken klachten vrij! Wat een verademing! Jessica kwam er door onderzoek achter dat het probleem bij mij bij tarwe lag. Tarwe en tarwe-gerelateerde producten zette bij mij de aanvallen in gang. Na eerst een tarwevrij dieet gehouden te hebben ben ik na een aantal behandelingen klachten-vrij. Ik eet ook gewoon weer alles. Ook kan ik nu de link leggen tussen de vroegere klacht en de oorzaak en dat geeft me weer vertrouwen in mijn lichaam.

Ik heb Jessica ervaren als een zeer kundig therapeut en een zeer empathisch mens. Ik zal dan ook iedereen aanraden om met klachten (die in het reguliere circuit niet serieus worden genomen) eens met haar te gaan praten over de behandelmogelijkheden.

Maud

Allergie-weg.nl: Wat Mauds verhaal indirect ondubbelzinnig aantoont, is de effectiviteit van de spiertest als diagnosemiddel en de effectiviteit van de behandeling. De diagnose; overgevoelig voor tarwe, leidde tot het eliminatiedieet waarbij tarwe werd uitgesloten. Een schot in de roos! Het eliminatiedieet toont duidelijk aan dat haar hartoverslagen werden veroorzaakt door tarwe-allergie (-intolerantie of -overgevoeligheid). Het feit dat zij na behandeling weer tarwe kan eten zonder hartritmestoornissen te krijgen, toont duidelijk dat de behandeling geslaagd is en dat Maud niet meer allergisch is voor tarwe.

Tip Allergie-weg.nl: lees ook het verhaal van Leo Cornelis (idem hartoverslagen i.v.m. allergie)