-

Louise, verlost van aften en specerijen-allergie

kruiden-specerijenZoon Louis had aften door specerijen-allergie.

Symptomen : aften in zijn mond en tandvlees (ontstekingen)
Behandeld op : specerijen
Therapeut : Claudia Lanting-Lehn, Allergie-energiepraktijk.nl te Haarlem, Louis eigen moeder
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: ±12


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn zoon Louis had altijd last van aften in zijn mond en tandvlees (ontstekingen). Op een gegeven moment zagen wij een verband met het eten van bepaalde dingen en het ontstaan van de ontstekingen. Ik had zelf intussen de NAET-opleiding gedaan en kon mijn zoon nu dus zelf behandelen. Hij bleek allergisch te zijn voor een aantal specerijen. Specerijen waren dus de oorzaak van zijn aften.

Claudia Lanting-Lehn

Lees ook de andere verhalen van Claudia zelf en haar andere zoon:

Allergie-weg.nl: Claudia heeft inmiddels de nodige opleidingen gedaan en is nu zelf NAET-therapeute. Mocht het u zijn opgevallen dat Claudia Lanting-Lehn een streepje vóór heeft hier op Allergie-weg.nl? Dat klopt: elke therapeut die zijn best doet om getuigenissen te verzamelen (lees u te helpen), krijgt bij mij een streepje voor.

Strikt genomen zijn Claudia's gezinservaringen niet neutraal. Claudia derft immers inkomsten met NAET. Maar haar verhaal is even exemplarisch als alle andere.

Wilt u contact opnemen met Claudia, klik hier!