-

Claudia na koemelkallergie en vleesallergie nu soja-allergie

Claudia verlost van eczeem. Ze bleek allergisch te zijn voor ei, wol, koemelk, melkproducten, sommige granen, de meeste vlees- en vis-soorten en een aantal pollen en metalen. Door melk en vlees te vervangen door soja, kreeg ze ook nog eens soja-allergie.

 

Symptomen : eczeem
Behandeld op : ei, wol, koemelk, melkproducten, sommige granen, de meeste vlees- en vis-soorten en een aantal pollen en metalen, soja-allergie
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Aantal behandelingen: ±12

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als baby had ik al last van eczeem. Ik was met name allergisch voor wol en voor koemelk. Door het vermijden van deze stoffen, verdween de uitslag. Maar die uitslag kwam in de puberteit verstekt terug.

Vanaf mijn 13e tot en met mijn 19e werd het eczeem steeds erger. Na een bloedtest bleek ik allergisch te zijn voor ei, melkproducten, sommige granen, de meeste vlees- en vis-soorten en een aantal pollen en metalen.

Ik hield een streng dieet bij en probeerde deze stoffen zo goed mogelijk te vermijden. Een jaar of 5 geleden kreeg ik opeens een heleboel uitslag op mijn handen en armen. Ik liet weer een bloedtest doen in het ziekenhuis en er had een verschuiving plaats gevonden met de stoffen waarvoor ik allergisch was. Nadat ik jarenlang veel sojaproducten had gegeten in plaats van vlees en melk, was ik nu dus allergisch voor soja.

Toen hoorde ik via een vriendin over NAET. Ik heb me laten behandelen door Jolande Bakker en mijn eczeem is zo goed als weg. Eindelijk een therapie die werkt en de oorzaak aanpakt. Ondertussen heb ik zelf de opleiding voor NAET-therapeute gedaan. Als er nu nog slapende allergieën de kop opsteken, kan ik nu dus ook mezelf behandelen.

Claudia Lanting-Lehn

Lees ook de verhalen van Claudia's kinderen:

Allergie-weg.nl: Claudia heeft inmiddels de nodige opleidingen gedaan en is nu zelf NAET-therapeute. Mocht het u zijn opgevallen dat Claudia Lanting-Lehn een streepje vóór heeft hier op Allergie-weg.nl? Dat klopt: elke therapeut die zijn best doet om getuigenissen te verzamelen, krijgt bij mij een streepje voor.

Strikt genomen zijn Claudia's gezinservaringen niet neutraal. Claudia derft immers inkomsten met NAET. Maar haar verhaal is even exemplarisch als alle andere.

Wilt u contact opnemen met Claudia, klik hier!