-

Jep, bevrijd van Constipatie, candida, vermoeidheid en allergische reacties

Jep kreeg in toenemende mate last van obstipatie. Door het reguliere circuit werd hij met een kluitje in het riet gestuurd. Via alternatieve geneeswijzen kwam Jep er achter wat er werkelijk aan scheelde en werd hij nog genezen ook. Jep was allergisch voor ui, suiker, melk, graan, peper, aardappel, wortel, radijs, knoflook, pinda, garnaal, paling, artisjok en kleine schelpdieren.

Symptomen : constipatie, candida, zeer vermoeid, dikke lippen en blaasjes in de mond
Behandeld op : ui, suiker, melk, graan, peper, aardappel, wortel, radijs, knoflook, pinda, garnaal, paling, artisjok en kleine schelpdieren
Therapeut : Jolande Bakker, Our Passion for Health Amsterdam
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen: laxeermiddel Aantal behandelingen: 14

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jep H.

Mijn verhaal:

Ongeveer anderhalf jaar geleden besloot ik naar de dokter te gaan omdat de constipatie die ik altijd al had nu wel heel erg werd (meer dan 10 dagen, normaal ongeveer 7). De arts gaf mij een laxeerdrankje met de aantekening op het recept dat het chronisch was. Het enige probleem was dat het spul al snel niet meer werkte. Dus ging ik weer naar de huisarts, deze gaf aan dat hij het ook niet meer wist en me wel een klysma kon voorschrijven. Dit zag ik niet zitten, ik pak liever het probleem aan dan dat de symptomen worden onderdrukt.

Hierop ging ik naar een acupuncturiste die al snel (met een vega-tester) door had voor welke stoffen ik allergisch was (ui, aardappel, wortel, radijs, knoflook, pinda, garnaal, paling, artisjok en klein schelpdieren) na het goed omgooien van mijn eetgewoontes ging het al snel beter en werd de stoelgang dagelijks of om de dag. Wat wel zo was, was dat ik van het eten van de stoffen waar ik niet tegen kon elke keer zieker werd. In het begin raakte ik alleen verstopt en later werd ik zeer vermoeid zodat ik tot 18 uur sliep en ook niet uit die slaap kon wakker worden. Door het veranderen van mijn dieet had een candida infectie de kans gekregen om te groeien. Het resultaat daarvan was dat ik als reactie op verkeerd eten niet maar 18 uur sliep voor 1 dag maar voor meerdere dagen achtereen.. dit ging heel geleidelijk maar op een gegeven moment was de maat vol en ging ik weer naar de acupuncturiste die de candida vaststelde en daar tabletten tegen gaf. Maar om die candida geen kans meer tot uitbreide te geven kon ik geen brood en meelprodukten meer eten en suiker en melkprodukten waren ook uit den boze.

Enige tijd later hoorde ik toevallig mensen op kantoor spreken over allergie. Het blijkt dat een van hen een therapeut is in NAET. Zij vertelde me dat er ook een therapeut meer bij mij in de buurt te vinden was (Amsterdam). Bij de eerste afspraak kreeg ik een boek om mijn vorderingen in op te schrijven en werden de stoffen getest waar ik niet goed tegen kon. Er werd ook een eerste behandeling gegeven. Het testen van de reactie op de stoffen gaat met een spiertest en de behandeling gebeurt met acupressuur.

Nu na 14 behandelingen kan ik weer aardappelen eten, van suiker werd ik eerst altijd moe en dat is nu ook over, van rijstwafels met zout kreeg ik dikke lippen en blaasjes in mijn mond, daar heb ik nu ook geen last meer van.

Verder zijn ook melk, graan, vis en kleine schelpdieren en pepermix behandeld en afgetest. Vandaag is ui behandeld en volgende week gaan we knoflook doen. Deze week ben ik ook voor controle op de candida geweest en die is nu helemaal weg.

Ik vind dit echt ongelofelijk want ik had al gedacht dat ik nooit meer ui of knoflook meer kon eten en nu blijkt dat dus wel te kunnen, ik zou iedereen met een allergie het zo ontzettend gunnen dat ze allergievrij kunnen leven dat ik dit iedereen kan aanraden. En wie weet, ben je sceptisch, nee heb je (nu) en ja kun je krijgen.

Indien u met Jep van gedachten wilt wisselen over NAET, kunt u Jep mailen, klik hier!.

Update 10 februari 2010: "Hoi Lenard, Ja hoor ik besta nog steeds en ook nog steeds allergie vrij. Groeten, Jep""