-

Johan verlost van Fybromyalgie spierpijn en uit de WAO

Uit de greep van fibromyalgie. Johan Koopman: had 20 jaar spierpijnklachten en belandde in de WAO. De fysiotherapeut en de reumatoloog konden niets meer voor hem doen. Nu werkt Johan weer hele dagen en gebruikt geen medicijnen meer en zit zelfs op medische fitness.

 

Symptomen : veel spierpijn, moe, geen energie
Therapeut : Roy Vogel Vogel-Acupunctuur Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, Osteopathie, Mesologie, Homeopathie
Voorheen gebruikte medicijnen: veel Aantal behandelingen: 35


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fibromyalgie, fibromyalgia, syndroom van chronische pijn- en stijfheidsklachten dat voldoet aan welomschreven criteria zoals het voorkomen in meerdere delen van het bewegingsapparaat.
Synoniemen: fibromyalgiesyndroom, myofasciaal pijnsyndroom, fibrositis, fibromyositis. Zie ook weke-delen reuma.

Bron: staringcollege.nevenzel.com

Allergie-weg.nl: uit onderstaand verhaal blijkt het Johan Koopman uit Wapenveld gelukt is om m.b.v. de alternatieve geneeswijze NAET verlost te geraken van fibromyalgie. Wat de oorzaak was van zijn fibromyalgie is dus ook bekend. Je hoeft het logboek van de behandelingen maar na te lopen.

WAPENVELD 9-4 -2006

Hallo Roy en Inge,

Hoe gaat het met jullie , met mij gaat het nog steeds goed. Door deze brief te schrijven wil ik graag vertellen hoe ik de behandeling met NAET ervaren heb.

Voor ik met NAET begonnen ben had ik veel spierpijn was moe en had geen energie om ook maar iets te doen, na jaren sukkelen met veel fysiotherapie en allerlei onderzoeken kreeg ik van de neuroloog en de reumatoloog te horen dat ze niets meer voor mij konden doen, ik moest er maar mee leren leven mijn ziekte kreeg de naam fybromyalgie.

Ik was toen ongeveer 35 jaar nu 41, ik had toen al wel 20 jaar spierpijnklachten. Door mijn beperkingen raakte ik in de wao. Toen ze me met de reguliere geneeswijze niet konden helpen, ging ik zoeken in de alternatieve geneeswijze, via kennissen leerde ik de heer Veldstra kennen (osteopathie). Na enkele behandelingen ging het wat beter, maar hij had het vermoeden dat een allergische reactie het goed functioneren van mijn lichaam tegen hield.

De heer Veldstra bracht me in contact met Inge. Na het eerste gesprek kwam ik onder behandeling van Roy. Bij bijna alle basis metingen bleek het fout te zitten, en werd daar voor behandeld . De verschillende stoffen werden stuk voor stuk geëlimineerd. Bij een behandeling wordt eerst getest of de vorige behandeling effect heeft gehad voor ze met de volgende verder gaan. Sommige allergieën waren zo sterk dat ik er 2 of soms 3 keer voor behandeld moest worden.

Na de basis stoffen werd ik op andere stoffen getest. Vaak waren de behandelde flesjes erg warm, en soms was er een heftige reactie. Na ongeveer 20 behandelingen voelde ik me al een stuk beter, toch viel ik af en toe iets terug. Hier op volgend heeft Inge een mesologie test gedaan, dit is een meting d.m.v. signalen.

Bij functiestoornissen geeft de meting een afwijkende waarde aan. Inge kwam erachter dat de dikke darm niet goed werkte, ik kreeg van haar homeopathische medicijnen voorgeschreven om de darm weer optimaal te krijgen (er blijkt dat in de dikke darm de afweerstoffen voor je lichaam worden gemaakt.) Ook kwam ze erachter dat mijn lichaam veel last ondervond van de vele medicijnen van vroeger, deze waren met de meting terug te vinden en moesten er eerst uit. Met de homeopatische medicijnen en NAET was een tweede mesologie meting al een stuk beter.

Ondertussen teste Roy uit voor welke stoffen ik nog behandeld moest worden. Bij de laatste meting bleek de darm weer goed te functioneren.

Na ongeveer 35 NAET behandelingen dit was op 21-2 2006 voel ik me heel goed, ik werk weer hele dagen, gebruik geen medicijnen meer en zit zelfs op medische fitness. Dit is boven alle verwachtingen, ik voel me echt een ander mens. Wat me echt aanspreekt is de samenwerking tussen iedereen en de inzet om je er boven op te krijgen. Dit kent de gewone geneeswijze niet. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie inzet en veel succes met de praktijk wensen.

Met vriendelijke groet,
Johan Koopman

Allergie-weg.nl: Fymbromyalgie: is deze man hier nu werkelijk helemaal vanaf?
Roy vogel (NAET-therapeut): Jazeker, deze man is helemaal genezen verklaard.