-

Baby Roan, sliep onrustig en had last van seborrhoisch eczeem

Bevrijd van seborrhoisch eczeem kan Roan weer rustig slapen. Een paar weken na zijn geboorte kreeg Roan eczeem. Daarbovenop kreeg Roan hersenvliesontsteking (meningitis), die volgens zijn ouders veroorzaakt werd door de DKTP vaccinatie. Deze meningitis eenmaal te boven gekomen, ging Roan onrustig slapen. In het alternatieve circuit kwam zijn ouders met Roan terecht bij een NAET-therapeut in Apeldoorn: Roy Vogel. Dit bleek een goede keuze te zijn.Symptomen : seborrhoisch eczeem op de wangen, berg, onrustig slapen
Behandeld op : o.a. gist + de stof Ceftriaxon uit het antibioticum Rocephin
Therapeut : Roy Vogel Vogel-Acupunctuur Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques, TAT (Transformerende Allergie Technieken)
Voorheen gebruikte medicijnen: antibiotica Rocephin, hier zit een stof in Ceftriaxon, zalf Elecon (hormoonzalf) tezamen met een soort teerzalf tegen zijn berg


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze zoon Roan is op 26 september 2005 geboren. De bevalling was goed verlopen. Na een paar weken kreeg hij eczeem, vooral op zijn wangen. Ook had Roan veel last van berg. Ik (Monique) had in het verleden al ervaring gehad met bio-resonantie en zocht informatie hierover op het internet. Zo kwam ik dus toevallig terecht op de site over Naet.

Ik heb Inge Hagemans een e-mail gestuurd met een aantal vragen waarop ik snel een duidelijke reactie kreeg. Wij waren van pan om een afspraak te maken, maar op 4 januari jl. werd ons mannetje ziek en bleek hij een hersenvliesontsteking (Meningitis) te hebben. Gelukkig heeft hij het gered, maar wel twee weken in het ziekenhuis moeten liggen omdat er allerlei complicaties bij kwamen. Bleek achteraf dat hij ook allergisch was voor anti-biotica!

Wij zijn in de veronderstelling dat de DKTP vaccinatie de aanleiding is geweest tot de hersenvliesontsteking (virus heeft de bacterie die hij bij zich droeg geactiveerd). Dit alles heeft er toe geleid dat Roan heel onrustig was geworden. Sliep erg slecht, werd 's nachts om het anderhalf uur wakker en wou dan aangelegd worden (gerustgesteld). Was overdag huilerig.

En ook de uitslag breidde zich uit (rompje, dijen en voetjes). Wederom contact gehad met Inge en het verhaal verteld en nagevraagd of ze ook de onrust weg konden nemen. Volgens Inge was dit mogelijk en zij heeft er voor gezorgd dat wij snel terecht konden bij Roy Vogel. Met Roy klikte het heel goed, wat ik ook erg belangrijk vind bij zo'n behandeling want je moet het volledige vertrouwen hebben in de behandelend therapeut. Hij was niet alleen bezorgd om Roan, maar ook om ons.

Meteen na de eerste behandeling sliep Roan al 5 uur achter elkaar door! Uiteindelijk heeft hij zo'n 10 behandelingen gehad (de basisstoffen en o.a. bbf, angst & verlating) met als laatste een behandeling voor de DKTP en sindsdien slaapt hij weer prima. Gaat om 19.00 naar bed en wordt dan nog een keer 's nachts wakker om te drinken. Heerlijk voor hem en voor ons.

Ook gaat het goed met zijn uitslag, die is nagenoeg verdwenen. Roan is nu 8 mnd en we moeten gaan beslissen of we verder gaan met de vaccinaties. Mochten we dit besluiten dan gaan we zeer zeker eerst weer naar Roy voor extra "steun". Roan krijgt dan vlak voor de vaccinatie een behandeling en op dezelfde dag dat hij een vaccinatie heeft gehad.

Ik vertel dit verhaal aan een ieder die het horen wil en krijg natuurlijk ook negatieve reacties. Mensen die het allemaal zo vaag vinden. Vaag of niet, het heeft Roan geholpen en wij hebben absoluut vertrouwen in de Naet-therapie. Mochten er mensen vragen hebben of contact op wil nemen dan is dit altijd mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Ron en Monique Stokking