-

Odette verlost van hooikoorts zonder Xyzal

Sceptische Odette weet het nu zeker: NAET werkt! Na een tijd lang medicijn Xyzal te hebben geslikt tegen de hooikoorts zocht odette een andere oplossing: NAET. Met succes!

Symptomen : Hooikoorts: niezen en jeukogen
Behandeld op : stuifmeel, pollen, onkruid, hazelaar, gras, verf op terpentinebasis, paarden, kokosnoot
Therapeut : Vogel-Acupunctuur te Apeldoorn, Roy Vogel
Therapieën: :

NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques

Voorheen gebruikte medicijnen: Xyzal Aantal behandelingen: ±18

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nooit heb ik last gehad van hooikoorts totdat mijn zoon, nu bijna 13 jaar geleden, werd geboren. De klachten begonnen zo halverwege januari en met een beetje geluk waren begin juni de klachten weer over. In het begin had ik het meestal niet door dat het geen gewone verkoudheid of griepje was, maar als de klachten dan een aantal weken aanhielden, dan besefte ik me dat het die hooikoorts weer was. In de eerste jaren vielen de klachten ook nog wel mee. Maar na verloop van tijd werden de klachten toch zo vervelend, dat ik aan de reguliere middelen, die vrij verkrijgbaar zijn, niet genoeg had.

Ik ben toen naar de huisarts gegaan en kreeg Xyzal voorgeschreven. Dit werkte prima, behalve op de dagen dat er een erg hoog pollengehalte in de lucht zat. Toch voelde het voor mij niet goed, steeds maar die pillen in nemen en dat iedere dag 5 maanden lang. Dus toen ik eind vorig jaar van iemand hoorde dat hij volledig van de hooikoorts af was door de NAET-behandelingen, wilde ik dat ook.

Eind januari had ik mijn eerste behandeling bij Roy Vogel. Pas bij de derde behandeling merkte ik in meridiaanperiode van 25-uur, dat ik meer last kreeg, van niezen en jeukogen. Maar vanaf het moment dat die periode voorbij was en ik weer gewoon kon drinken en eten, waren de klachten meteen weg. Na 4 basisbehandelingen begonnen de specifieke behandelingen van stuifmeel, pollen, onkruid, de voor mij beruchte hazelaar, gras en de verschillende combinaties (zo'n 10 behandelingen).

Het ging met mij steeds beter en betrapte me erop dat ik voor het eerst in jaren kon genieten van de bloesem die aan de bomen kwam. Toch gebeurde het dat ik opeens weer heel veel last kreeg. Bij een volgend bezoek bleek dat ik allergisch was voor verf op terpentinebasis. In de week ervoor was ik druk bezig geweest met het verven van de aanbouw. Nooit had ik erbij stil gestaan dat ik wel eens op de verf zou kunnen reageren, maar na de behandeling had ik nergens last meer van.

Nog twee keer kreeg ik tussentijdse klachten en maar toen wist ik dat het misschien ook van iets anders zou kunnen zijn, dan iets wat erg voor de hand zou liggen. Ik herkende de klachten, ging zoeken naar wat ik nou anders had gedaan dan anders en nam dus een lijstje met mogelijke veroorzakers mee naar de volgende behandeling. Eén maal bleek het van de paarden in de kinderboerderij te zijn. Even met de klas van mijn dochter mee naar de kinderboerderij bleek dus erg goed voor mijn verdere NAET-behandeling. En de laatste keer bleek de combinatie van kokosnoot en hazelnoot de boosdoener.

Inmiddels is het bijna twee maanden geleden dat ik de laatste behandeling heb gehad en het gaat erg goed. Nu is voor mij het hooikoortsseizoen voorbij maar ik ga met goede moed het komende hooikoortsseizoen tegemoet. Eerlijkheid bied mij te zeggen dat ik tot aan de laatste behandeling sceptisch was, maar ik kan nu vol overtuiging zeggen: “Het werkt!!!”

En daarom is nu mijn dochter onder behandeling. Zij is vanaf haar geboorte allergisch voor melk- en eiproducten. Zij heeft nu 5 behandelingen gehad en het gaat hartstikke goed. Ook met haar gaat het vast allemaal goedkomen.

Odette Middelkoop