-

Ingeborg, verlost van moeheid, schommelende bloed-suikerspiegel en onderhuidse jeuk

Ingeborg had last van een sterk schommelende suikerspiegel. Daardoor was ze vaak erg moe. Een hypoglycemie-dieet, geen suikers en geen witmeel, hielp een beetje. Toen ontstond er van binnenuit vreselijke onderhuidse jeuk over haar hele lichaam. Antihistamine hielp. Ingeborg kon niet meer zonder!

 

Symptomen :

schommelende bloedsuikerspiegel, erg moe, jeuk van binnenuit in het hele lichaam

Therapeut : Roy Vogel, Apeldoorn
Therapieën : NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voorheen gebruikte medicijnen:Antihistamine Aantal behandelingen: veel!


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NAET behandeling.

Het was februari 2006 toen ik besloot om contact op te nemen met mijn NAET therapeut. Ik had al van iemand gehoord dat daar goede resultaten werden behaald. In eerste instantie dacht ik altijd dat het niet erg genoeg was waar ik last van had, maar je moet eerst een bepaalde grens hebben bereikt om stappen te ondernemen.

Bij de reguliere gezondheidszorg kwam ik niet verder. Al jaren had ik last van een schommelende bloedsuikerspiegel. Op een gegeven moment riep mijn lijf mij tot de orde en kon ik bijna niets meer zo vreselijk moe was ik. Ik ging naar de huisarts, mijn suiker werd geprikt maar daar kwam niets bijzonders uit * . Toch bleef ik volhouden dat het daar mee te maken had. Na aandringen kwam ik bij de diabetes verpleegkundige. Daar kwamen we wel tot de conclusie dat mijn suikerspiegel erg schommelde. Maar dat was niet abnormaal. Wel had ik daar veel last van.

Door veel op internet te zoeken bij o.a. hypoglycemie ben ik een streng dieet gaan houden. Geen suikers meer gebruiken en geen witmeel producten. Dus alle snelle suikers laten staan. Heel langzaam ging het beter en was ik minder moe. Na 4 maanden kreeg ik vreselijke jeuk, overal op mijn lichaam. De jeuk kwam met golven en kwam voor mijn gevoel van binnenuit. Na allerlei bloedonderzoeken kwam ook daar niets uit en werd ik met medicijnen (antihistamine) naar huis gestuurd. Dat hielp goed maar ik kon absoluut niet zonder.

* Allergie-weg.nl: zo'n meting is natuurlijk een momentopname!

Na ongeveer een jaar was ik dat zat en maakte ik een afspraak bij Roy Vogel.

Hij begon met de basisstoffen en daar reageerde ik al op 4 stoffen. Na de eerste behandelingen voelde ik mij beroerd en erg moe. Na een aantal weken voelde ik al echt verbetering vooral wat de vermoeidheid betreft. Het duurde wel lang voordat de jeuk helemaal verdwenen was.

Al met al ben ik 1 ½ jaar in behandeling geweest. Het laatste half jaar ging ik niet meer iedere week dat was ook niet nodig.

Ik voel me nu echt weer super en ook met het eten gaat het weer goed. Ik gebruik gewoon weer suikers maar wel met mate. Nu voel ik goed aan wanneer ik weer op moet letten met eten maar in principe eet ik alles weer en is mijn jeuk verdwenen.

Roy bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik weet het is je werk, maar tòch.

Ingeborg