-

Mireille verlost van postnatale depressie, vermoeidheid, HPU-symptomen en zonne-allergie (rode huid-uitslag)

Na de geboorte van haar eerste kind zag Mireille het even niet meer zitten. Postnatale depressie, vermoeidheid en HPU-symptomen speelden haar parten. Medicijnen wilde ze niet. Ze bezocht een mesologie-praktijk in Apeldoorn, maar werd daar al snel behandeld met NAET. Zonne-allergie werd ook nog eens uitgeschakeld.Symptomen :

postnatale depressie, vermoeidheid, HPU-symptomen, zonne-allergie: rode huid-uitslag

Behandeld op :

suikerallergie, allergie voor Vitamine B6 en mangaan en zink, straling (zonlicht)

Therapeut :

Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn

Therapieën: :

NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mireille-kleinMireille, voorheen patiente, inmiddels zelf ook Kinesioloog en NAET-therapeute

Voor de geboorte van mijn eerste dochter werkte ik als Onderwijskundige aan veranderingen in het onderwijs. Als NLP-trainer (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaf ik workshops en trainingen aan leraren en intern begeleiders in basis- en voortgezet onderwijs. Thuis coachte ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. In mijn tijd als lerares Engels zag ik veel kinderen die ‘ongedurig' gedrag vertoonden en op een streng, vaak suikerloos, dieet werden gezet. Ik zag hun worsteling bij traktaties en kreeg de indruk dat ze juist op tilt gingen door het tekort aan suikers. Destijds was er geen andere oplossing voor deze kinderen en hun ouders.

Na de geboorte van mijn eerste dochter was ik er slecht aan toe. Ik was enorm vermoeid, was emotioneel heel instabiel en kon heel slecht nadenken. Een kast afstoffen en spullen terug zetten putte me helemaal uit, elk uitstapje naar de supermarkt was met het baby'tje een dagtaak. Ik verzorgde het kindje, maar voelde er weinig voor. Een postnatale depressie werd gezegd, maar dat voelde voor mij niet zo, en weigerde medicatie. Ik kreeg hulp van de Thuiszorg en dat hielp me enorm.

Na 8 maanden wilde ik me 's laten doormeten via electro-acupunctuur (mesologie). Misschien speelde er wel wat anders? Via het telefoonboek kwam ik bij Inge Hagemans terecht. Ze constateerde een zware suikerallergie, allergie voor Vitamine B6 en Mangaan en Zink. Al met al vertoonde ik veel kenmerken van HPU. Ik kreeg een streng suikerloos dieet voorgeschreven, waar ik enorm van opknapte. Ik heb het heel gemotiveerd volgehouden, wel 2 weken lang. Toen werd ik er gelukkig vanaf gehaald doordat ik NAET-behandelingen kreeg. Per behandeling voelde ik me opknappen. Ik kreeg mijn energie terug en de mist in mijn hoofd verdween binnen een paar uur tijd. Het was waanzinnig!

Ik voelde me emotioneel weer stabiel worden en daar werd ik zo door gegrepen dat ik me ben gaan omscholen tot Kinesioloog en NAET-therapeut. De opleidingen zelf waren kort en ogenschijnlijk eenvoudig, maar het echte werken in de praktijk was een ander verhaal. Door veel meekijken bij collega's en heel veel doen, leren en ervaren schoolde ik me tot NAET-therapeut. De resultaten bij patiënten zijn zo prachtig dat ik het gevoel heb dat ik het mooiste vak heb wat ik me maar kan voorstellen. Om te zien dat mensen, en vooral kinderen, weer gezond worden, is fantastisch. Baby's die weer doorslapen, kinderen die weer naar de wc kunnen, mensen die hun ernstige huidaandoeningen kwijt raken en daardoor weer normaal over straat kunnen en weer kunnen gaan werken, het is geweldig!

Mijn verhaal over zonne-allergie:

Na een fietstocht met man en kind, heb ik een rode uitslag op mijn huid. Nooit eerder gehad. Een zonne-allergie blijkt het te zijn. Ik kom bij Inge in de praktijk voor een behandeling en ze geeft aan dat ze me van die allergie-uitslag af kan helpen. Ik ben op dat moment al door de basisbehandelingen heen. Ze behandelt me voor 'Straling', waarbij ik ook nog 's een kwartier in de zon moet zitten (het was een zonnige dag, dus dat was mazzel). Het in de zon zitten vond ik overigens een straf! Erg onaangenaam!

Na de behandeling trok de uitslag in no-time (binnen 1 dag) weg en is sindsdien nooit meer teruggekomen.

Met dank aan Inge!

Groeten, Mireille

gesprekje-tr Als u wilt, kunnen we u met Mireille in contact komen. Mireille is bereikbaar via haar website www.mirmethode.nl.