-

Marianne A. bevrijd van bekkenpijn, gewrichtspijn, spierpijn en menstruatieklachten en ontregelde darmflora

Marianne had al 10 jaar last van spierpijn, menstruatiepijn en van haar darmen. De doktoren konden niets vinden. Eerst Mesologie geprobeerd, daarna NAET. Ze reageerde op calcium en bepaalde mineralen (magnesium???). Marianne: “Ik had niet gedacht dat ik ooit weer op dit niveau zou komen waarbij ik bijna alles weer kan.

 

Symptomen :

klachten aan bekken / gewrichten, enorme spierpijn, menstruatieklachten, ontregelde darmflora

Behandeld op :

Calcium-mix en Mineraal-mix

Therapeut : Inge Hagemans PraktijkApeldoorn
Therapieën: :

NAET, Nambudripad's Allergy Elimination Techniques


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie-weg.nl : dit is één van de zovele verhalen uit de praktijk van Inge Hagemans waarbij de overstap van mesologie naar NAET erg gunstig uitpakte voor de patiënt. Ook Marianne was al een tijdje patiënt in de praktijk van Inge Hagemans ten tijde dat zij de opleiding NAET basic seminar bijwoonde. Zij werd dus één van haar eerste NAET-patiënten. Ook voor Marianne pakte dit goed uit.

Beste Inge,

In de eerste plaats wil ik je heel hartelijk bedanken. Zowel bij de Mesologie als bij de NAET-Therapie heb ik enorm veel baat gehad.

Na 10 jaren klachten aan bekken/gewrichten, spieren en menstruatieklachten kwam ik via mijn osteopaat bij de Mesologie terecht. In eerste instantie bleek er enorm veel mis te zijn met mijn organen en mijn darmflora. Na een klein aantal behandelingen voelde ik al snel verbetering. Na een tijdje waren mijn klachten voor een deel opgelost of gestabiliseerd. Ik behield echter menstruatieklachten, enorme spierpijnen en mijn darmflora was nog steeds niet in orde. Met de Mesologie kwam ik niet verder op dat moment.

Van Inge hoorde ik van een nieuwe techniek, de NAET-therapie, het elimineren van allergieën. Omdat ik zoveel baat bij de Mesologie had gehad besloot ik het te proberen. In eerste instantie stond ik er zeer sceptisch tegenover, ik vond het een beetje zweverig. Er zijn ongeveer een 15-tal basisallergieën waarop je getest wordt. Van de 15 was ik er uiteindelijk voor 5 allergisch. Ik heb al jaren enorme spierpijnen. Bij het minste geringste wat ik deed, bijv. 1 uur wandelen, moest ik vervolgens 2 dagen bijkomen van de spierpijn. Ik wist niet waar dit vandaan kwam en de huisarts of reguliere artsen konden mij niet verder helpen.

Nadat ik behandeld voor Calciummix en Mineraalmix zijn de spierpijnen weg. Ik sport weer 2 x in de week en voel me prima. Ik ben fitter, minder moe en mijn menstruatiepijn is verminderd. Ook werken mijn darmen weer perfect. Na 10 jaren klachten had ik niet gedacht dat ik ooit weer op dit niveau zou komen waarbij ik bijna alles weer kan. De NAET-therapie werkt snel en zeer effectief. Ik kan het iedereen aanraden. De behandeling is pijnloos en na 25 uur ben je van je allergie of overgevoeligheid af.

Marianne.

Marianne had al 10 jaar last van spierpijn, menstruatiepijn en van haar darmen. De doktoren konden niets vinden. Eerst Mesologie geprobeerd, daarna NAET. Ze bleek te reageren op calcium en bepaalde mineralen (magnesium???). Marianne: “Ik had niet gedacht dat ik ooit weer op dit niveau zou komen waarbij ik bijna alles weer kan.