-

Ellen, verlost van haar draaiduizelingen, allergie voor emulgatoren en hydrocortison

Na 4 jaar sukkelen weer fit en energiek. Ellen kreeg last van voorhoofdsholte-ontsteking. Het virus ging in haar gehoorgang zitten met als gevolg dat haar evenwichtsorgaan werd aangetast waardoor ze last kreeg van draaiduizelingen. Na het hele medische circuit te hebben doorlopen, ging Ellen in 2003 in behandeling bij een Mesologe. In 2004 begon deze mesologe met het toepassen van NAET, een alternatieve energetische geneeswijze waarmee je zowel allergieën als virussen als emotionele blokkades uit kunt schakelen.Symptomen :

voorhoofdsholte-ontsteking, virus is in de gehoorgang, evenwichtsorgaan aangetast, vaak misselijk na het eten, duizelig, draaiduizelingen

Behandeld op :

emulgatoren E100 en E400, hydrocortison, gerookte zalm

Therapeut :

Inge Hagemans PraktijkApeldoorn

Therapieën: :

NAET, Mesologie

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hallo, Weer op de been en fit door NAET.

Ellen-Berghuis-draaiduizelingen
De Stentor, dinsdag 27 juni 2006; Rubriek: Gezond en wel; Journalist: Karel van Delft.
Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

In 2000 kreeg ik een voorhoofdsholte-ontsteking en het virus is in mijn gehoorgang gaan zitten. Daar is mijn evenwichtsorgaan aangetast/uit balans geraakt. Als gevolg hiervan kreeg ik draaiduizelingen. Ik ben door de scan heen geweest en neurologisch heb ik diverse onderzoeken ondergaan. Uitgesloten werd de ziekte van Meniere en tumoren in mijn hoofd. De neuroloog zei dat ik met draaiduizelingen moest leren leven. Rustig aan doen was het advies. Ik bouwde zoveel mogelijk rust in, maar het hielp niet. De draaiduizeligheidsaanvallen bleven komen. Soms 1 keer per week, soms 3 keer per week, soms 1 keer per maand. Er zat geen ritme in en ook geen logica. Vaak was ik misselijk na het eten. Dus zou eten een invloed hebben op mijn niet lekker voelen of duizelig worden?

In november 2003 ben ik bij Inge gestart met Mesologie. Ze heeft me doorgemeten en we hebben vorderingen gemaakt door een dieet en het verwerken van verdriet dat ik nog had zitten uit mijn jeugd en nu ook tegen kwam. De duizelingen waren nu nog ongeveer 1 keer per maand.

In april 2004 ben ik gestart met NAET. Omdat Inge vermoedde dat we hier verder mee kwamen en allergische reacties van eten konden elimineren. Na de eerste 10 basisbehandelingen heeft ze me behandeld op o.a. de E-nummers. Die zitten in veel voeding en vooral de E100 en de E400 waren hardnekkig slecht voor mij. Ook ontdekten we dat ik een allergische reactie kreeg op het eten van gerookte zalm. Ja, die blijkt vol hormonen te zitten en ik bleek niet tegen hydrocortison te kunnen. Zo zijn we nagelopen waar ik op reageerde. En hebben we geëlimineerd waar ik niet lekker van werd.

Na 5 maanden ben ik nu klaar met de NAET en echt weer fit, energiek en heb ik geen last meer van draaiduizelingen gehad. Een wonder, echt waar, waarmee ik heel blij ben. Dat ik ons gezin met twee jongens van 4 en 6 weer kan runnen en tevens weer kan werken is echt een wonder. Dit had ik niet durven dromen, ik ben er echt heeeel gelukkig mee. En kan iedereen NAET aanbevelen. Het is echt meer dan de moeite waard!

Ellen Berghuis

 

Allergie-weg.nl: Extra info: draaiduizelingen worden volgens Ed Gunneweg nogal eens veroorzaakt door het gebruik van aspartaam (E951, kunstmatige zoetstof), zie www.aspartaam.nl .