-

Rouwverwerking: Emmie verlost van oververmoeidheid en pijn

Rouwverwerking: Emmie kon de eenzaamheid die ontstond na het plots overlijden van haar man niet verwerken. Emmie begon al na een aantal NAET-behandelingen resultaat te voelen. Ik voelde me blijer, minder vermoeid en ontspannener. Alle supplementen en vitamine preparaten overboord gegooid nu ze in 2009 pijn- en klachtenvrij is.

Symptomen : oververmoeidheid en pijn, hoge bloeddruk
Behandeld op : emoties van het plots overlijden van haar man; vasopressine; mineralen: mangaan, koper en selenium; zuren en base
Therapeut : Praktijk Arts, Charlotte Arts
Therapieën: : NAET: Nambudripad's Allergy Elimination Techniques
Voormalig medicijngebruik : Glucosamine

Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bathmen, 8 december 2009-12-08

Na een artikel in Eigen (een kwartaalblad van ondernemers in Apeldoorn) gelezen te hebben over NAET, ben ik voor mezelf en mijn dochter gaan informeren bij de praktijk van Inge Hagemans.

De behandelingen zoals ze werden omschreven kon ik toen niet helemaal bevatten, maar heb toch telefonisch contact gezocht. Heel snel nadat ik het antwoordapparaat van de praktijk had ingesproken werd ik terug gebeld door Charlotte Arts die deze behandelingen ook toepast.

Het gesprek was erg prettig en gaf mij zoveel vertrouwen dat ik eind augustus 2008 een afspraak heb gemaakt voor de eerst behandeling.
Al jaren lang had ik erg veel last van chronische klachten en een gevoel van oververmoeidheid waar de reguliere artsen geen raad mee wisten. Maar ja, ik voelde me niet prettig en wilde me daar niet bij neerleggen.

Na een aantal behandelingen begon ik resultaat te voelen. Ik voelde me blijer, minder vermoeid en ontspannener. Zelfs zodanig dat ik reclame voor NAET en voor Charlotte durfde te maken.
De behandelingen door Charlotte heb ik als genezend ervaren, waardoor ik alle supplementen en vitamine preparaten overboord heb durven gooien en nu in 2009 pijn- en klachtenvrij ben.

Ik voel me sterk en goed opgewassen tegen de alledaagse beslommeringen en zit zoals het zo mooi heet goed, sterk en positief in mijn vel.
In maart 2009 ben ik dan ook in goed overleg gestopt met de behandelingen in de wetenschap dat ik altijd bij Charlotte aan mag kloppen.

Door de professionele, maar ook de vriendelijke en lieve manier van behandelen ben ik blij Charlotte te hebben leren kennen.

Emmie Ramakers de Caluwé
Bathmen

 

Charlotte Arts: 

Emmie heb ik vooral behandeld op emoties van het plots overlijden van haar man. Dat was was ook de oorzaak van haar oververmoeidheid: gewoon de eenzaamheid die ze geen plek kon geven. Voor haar hoge bloeddruk heb ik vasopressine behandeld.