-

Ewald kan weer alles eten zonder er maag- en darmklachten van te krijgen.

Ewald kreeg ongeveer 7 jaar geleden last van zijn maag en darmen. Zijn klachten werden steeds erger, hij kreeg ook nog last van zuurbranden, opgeblazen gevoel en extreme vermoeidheid. Dankzij mesologie knapte Ewald een heel eind op, dankzij NAET zit hij nu eindelijk weer lekker in zijn vel.

 

Symptomen : maag- en darmklachten, zuurbranden, opgeblazen gevoel, extreme vermoeidheid, depressief
Behandeld op : darmparasiet, suiker, zuivel en conserveringsmiddelen
Therapeut : Inge Hagemans en Jan Groenesteijn, PraktijkApeldoorn Therapie: NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn ervaring met NAET.

Ongeveer 7 jaar geleden begon ik last van mijn maag en darmen te krijgen. Mijn klachten werden steeds erger, ik kreeg daarbij ook last van zuurbranden, opgeblazen gevoel en extreme vermoeidheid. Ik kon in die tijd wel 24 uur per dag slapen, dat monde uit in dat ik geen 5 dagen in de week meer kon werken en behoorlijk depressief werd. De reguliere artsen (buiten mijn huisarts om) waren er al snel achter; het zat allemaal tussen mijn oren.

Ook uit een second opinion in het Haven ziekenhuis te Rotterdam kwam niets. Hierdoor kwam ik in het alternatieve circuit terecht maar ook hierdoor kwam ik niet van mijn klachten af.

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik via een vriendin bij Inge terecht. Inge constateerde dat ik last had van darmparasieten en allergie had voor suiker, zuivel en conserveringsmiddelen. Door de Mesologie knapte ik zeker 50% op maar dan moest ik mij wel aan een streng dieet houden.

Ongeveer 8 maanden geleden sprak Inge me aan over een nieuwe therapie, genaamd NAET. Ik was niet erg enthousiast omdat ik het allemaal wat zweverig vond. Door een behandeling van 25 uur zou je van je allergie / intolerantie af zijn. Het klonk mij allemaal te mooi voor woorden, maar ik ben heel blij dat ik het toch geprobeerd heb. Na de behandeling van bijv. suiker voelde ik een positieve verandering. Ik kan na ongeveer 20 behandelingen wel zeggen dat ik alles weer kan eten zonder er maagklachten en darmklachten van te krijgen. Ik voel me eindelijk weer lekker in mijn lijf. Het leven heeft voor mij weer een andere inhoud gekregen, ik kan er nu weer van genieten.

Inge en Jan bedankt!

Ewald van Kampen uit Apeldoorn


Heeft u nog vragen? Ewald vindt het goed als u hem belt, zijn telefoonnummer: 055 - 543 04 03